Inge Fonck en Rita D'Herde worden twee van de vaste gezichten van de nieuwe bakkerij Aernoudt langs de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Inge Fonck en Rita D'Herde worden twee van de vaste gezichten van de nieuwe bakkerij Aernoudt langs de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge. © Repro Moreau

Bakkerij Aernoudt heeft tweede bakkerij in Erpe-Mere: "Nu ook tea-room, broodjes en beleg in Bambrugge”

BambruggeOnder grote interesse heropende Bakkerij Aernoudt vrijdagochtend de gewezen bakkerij Lieven tussen de apotheek en Opel-garage De Tandt langs de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge. De winkel onderging een totale metamorfose en beschikt voortaan over een tearoom.

  1. Gewezen Cinema Canon en drukkerij Fant wordt hippe bakkerij met verbruikszaal: “Mijn moeder kwam hier nog naar de film”
    PREMIUM
    Burst/Hofstade

    Gewezen Cinema Canon en drukkerij Fant wordt hippe bakkerij met verbruiks­zaal: “Mijn moeder kwam hier nog naar de film”

    Voor bakker Alain Verleysen uit Hofstade is de opening nu zaterdag 6 juni van zijn negende bakkerij vlak voor het station langs Dorent in Burst een terugkeer. “Ik ben afkomstig uit Bambrugge en keer met deze winkel na dertjg jaar een beetje terug naar mijn roots”, vertelt hij. De man geeft de oude cinemazaal Canon, die de laatste jaren dienst deed als drukkerij, een nieuwe start.