Automobilist (89) na zware aanrijding met motorrijder: “Nooit eerder een ongeval gehad. Ik hoop dat alles goed komt”

Een motorrijder raakte zondagnamiddag rond 13 uur zwaargewond bij een ongeval op het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg, Dorpsstraat en Zevekootstraat in Erpe.

10 reacties

 • Stefan Letellier

  4 jaar geleden
  Een fluo oranje helm, reed niet te snel, hield afstand en iedereen errond had hem gezien?! 89 jaar, had hem niet gezien??? Ik hoop dat die mens door heeft dat hij beter van de baan blijft.
 • Philip Lievens

  4 jaar geleden
  Tijd om die hoogbejaarde zondag chauffeurs van de weg te halen!!! Weeral iemand zijn leven om zeep, hopelijk komt alles goed...
 • Kristof Devlamynck

  4 jaar geleden
  Spoedig herstel voor de motard. Hoeveel moeten er nog volgen voor alleer men eindelijk eens gaat opletten en rekening houden met motards? Als je al een motard op een gs adventure met fluo helm niet ziet, wat doe je dan op de openbare weg?
 • Pieter Martens

  4 jaar geleden
  Laat ons eerlijk zijn wie van ons(ouderen) zegt, we zijn te oud om een auto te besturen we leveren onze sleutels in? Rij zelf ook met de motor met fluor hesje en helm op en moet je geregeld zeggen oef dat ging weer net goed en niet alleen met ouderen maar ook met anderen die hunne gsm belangrijker vinden dan het verkeer.
 • Ben Ruttiens

  4 jaar geleden
  André, mij hebben ze als motorrijder achteraan aangereden aan het rood licht... Alle verlichting aan en had een fluo helm en vest aan... Nu gij... Sterkte aan de bestuurder