BVC Projects was gevestigd langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe.
Volledig scherm
BVC Projects was gevestigd langs de Oudenaardsesteenweg in Erpe. © Koen Moreau

Autohandelaar verkoopt luxewagens van klanten en vlucht met opbrengst naar buitenland: rechter vraagt 18 maanden cel

Bart V.C., de corrupte autohandelaar uit Erpe die stiekem de luxewagens van zijn klanten verkocht en met de opbrengst naar het buitenland vluchtte, riskeert 18 maanden cel. Zijn proces vond vrijdag plaats voor de Dendermondse rechtbank, maar zelf was de man niet aanwezig. Hij liet in het voorjaar van 2013 tal van gedupeerden met een financiële kater achter omdat hun dure auto’s plots verdwenen.

0 reacties

 1. Aquatopia verwacht gezellige drukte in paasvakantie: “Paaszoektocht, springkastelen en op de foto met Pol De Poema”

  Aquatopia verwacht gezellige drukte in paasvakan­tie: “Paaszoek­tocht, springkas­te­len en op de foto met Pol De Poema”

  Aalst Sport verwacht opnieuw een gezellige drukte tijdens de paasvakantie in het stedelijk zwembad Aquatopia. “Ook deze verlofperiode organiseert Pol de Poema tal van activiteiten in zijn speelparadijs. Je kan deelnemen aan een grote paaszoektocht, je kan je uitleven op een van de waterspringkastelen en met Pol op de foto tijdens zijn bezoek,” zegt schepen van Sport, Matthias De Ridder (N-VA).
  Aalst
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.