Landbouwers van het Algemeen Boerensyndicaat blokkeerden dinsdagmiddag de hoofdzetel en het verdeelcentrum van Aldi in Erpe-Mere.
Volledig scherm
Landbouwers van het Algemeen Boerensyndicaat blokkeerden dinsdagmiddag de hoofdzetel en het verdeelcentrum van Aldi in Erpe-Mere. © Koen Moreau

Aldi bereid tot overleg: blokkade verdeelcentrum door Algemeen Boerensyndicaat in Erpe-Mere opgeheven

Erpe-MereHet Algemeen Boerensyndicaat blokkeerde dinsdagmiddag de hoofdzetel en het verdeelcentrum van Aldi in Erpe-Mere. De actie bleef beperkt tot een tweetal uren. “We hadden een gesprek met de directie en daarin zijn beloftes gemaakt.”

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 3. Op deze zes plaatsen in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek is de frituur nog een echte “frietbarak”
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  Op deze zes plaatsen in de Vlaamse Ardennen en Dender­streek is de frituur nog een echte “frietbarak”

  Dat we de frituur nog vaak ’t frietkot noemen, komt allicht doordat het vroeger ook meestel een “barak” was. En ze bestaan gelukkig nog, de frituristen die zweren bij een chalet of een container. Naar aanleiding van de Week van de Friet bezochten we zes “barakfrituren” in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek. Smullen van verhalen en frietjes: laat het smaken.