Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © AH

Albert Heijn lonkt naar locatie langs Gentsesteenweg N9 in Erondegem

ErondegemDe Nederlandse warenhuisketen Albert Heijn diende een aanvraag in voor de bouw van een 1.900 m² groot warenhuis tussen de Gentsesteenweg en Lange Nieuwstraat in Erondegem. Dat liet schepen Reinold De Vuyst (N-VA) zich ontvallen tijdens de jongste gemeenteraad. Wij lichten toe wat de plannen zijn, want die zijn opmerkelijk.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.