Ivana Boone, vriend Maarten Thomas en diens vader Bert van B&B Kapelhof in de recent vernieuwde kamer van de voortvluchtige nadat die door de politie doorzocht was.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivana Boone, vriend Maarten Thomas en diens vader Bert van B&B Kapelhof in de recent vernieuwde kamer van de voortvluchtige nadat die door de politie doorzocht was. © Koen Moreau

Agenten halen voortvluchtige uit Gasthof Kapelhof: “Toen ze hem afvoerden zei hij nog ‘Merci et au revoir’”

Erpe-MereFamiliehotel en B&B Kapelhof in Erpe-Mere kreeg dinsdagnamiddag een bijzonder gast over de vloer. Een totaal doorweekte en vuile man bood zich omstreeks 17.15 uur aan voor een kamer. “Toeval wou dat mijn vriendin Ivana net het artikel op HLN had gelezen over de klopjacht naar een voortvluchtige in de buurt, waardoor we meteen de link legden, ‘112’ belden en in een filmscène terechtkwamen”, vertelt zoon Maarten Thomas.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).