De jongen werd op de bodem van de visvijver van 't Vissershof in Mere gevonden.
Volledig scherm
De jongen werd op de bodem van de visvijver van 't Vissershof in Mere gevonden. © Koen Moreau

8-jarige jongen verdronken in Erpe-Mere tijdens wedstrijd Rode Duivels op groot scherm

Erpe-MereIn het Oost-Vlaamse Erpe-Mere is zaterdagavond een achtjarige jongen verdronken. De knaap was met zijn 11-jarige zus en ouders afgezakt naar ’t Vissershof in Mere om daar de wedstrijd van de Rode Duivels te zien. Helaas belandde hij in de grote visvijver, maar werd dat niet meteen opgemerkt. Toegesnelde brandweerduikers vonden de jongen uiteindelijk onder water. Hij kon niet meer gereanimeerd worden.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Karel en moeder Veerle bebossen samen met BOOST paardenweide: "Verjaardagsgeschenk voor kleinkinderen Guust (5) en Vic (4)”
  Erondegem/Vlierzele

  Karel en moeder Veerle bebossen samen met BOOST paardenwei­de: "Verjaar­dags­ge­schenk voor kleinkinde­ren Guust (5) en Vic (4)”

  In het deel van de Geelstervallei, ingesloten tussen de Overimpestraat en Molenbeek, in Erondegem plantten politici en mensen van de Oost-Vlaamse bosgroepen voor 1,3 hectare nieuw bos op de grond van Veerle De Wilde en haar zoon Karel De Schrijver uit Vlierzele. “Een ideale bestemming waaraan onze (klein)kinderen Vic (4) en Guust (5) later ook iets hebben.”
 1. Nieuwe applicatie WeConstruct revelatie voor de tuin- en bouwsector: "Vakman zoeken in de buurt wordt fluitje van een cent"
  PREMIUM
  Lierde

  Nieuwe applicatie WeCon­struct revelatie voor de tuin- en bouwsector: "Vakman zoeken in de buurt wordt fluitje van een cent"

  Een nieuwe mijlpaal voor de bouw- en tuinsector: twee Vlaamse ondernemers lanceren de WeConstruct-applicatie. “Dankzij dit revolutionair platform vindt iedereen binnenkort in slechts enkele klikken een geschikte vakman in de buurt. En professionelen kunnen onderling werk doorgeven en materialen (ver)huren en (ver)kopen via het platform", zegt Lierdenaar Luc Van Vaerenbergh.