De laatste rit voor Ian Michels (31) uit Mere kende een enorme opkomst.
Volledig scherm
PREMIUM
De laatste rit voor Ian Michels (31) uit Mere kende een enorme opkomst. © Koen Moreau

300 autoliefhebbers verzamelen voor laatste rit voor verongelukte Ian (31): “Hartverwarmend hoe groots de tuningwereld is”

Erpe-MereVrienden van Ian Michels (31) - de jonge papa van twee die om het leven kwam na een slippartij op de eerste sneeuw in Bambrugge - bezorgden hem zondagnamiddag een indrukwekkend afscheid. Ruim 300 autoliefhebbers schoven geduldig aan voor een laatste rit. “Het is het laatste wat ik nog kon doen”, vertelt organisator en voorzitter van carcrew ‘Slammed Cartel’ Jorn Schepens.

 1. Jan (52) loopt 16 kilometer rond zijn huis voor dochter Noor (20) en lotgenoten met PID: “Het duurde jaren voor dokters beseften wat er aan de hand was”
  PREMIUM
  Wanzele

  Jan (52) loopt 16 kilometer rond zijn huis voor dochter Noor (20) en lotgenoten met PID: “Het duurde jaren voor dokters beseften wat er aan de hand was”

  Van de minste infectie doodziek worden en dat wekenlang blijven. Dat was jaren het trieste lot van Noor Nas (20) uit Wanzele. “Het duurde tot ik 14 jaar was voor dokters beseften wat er aan de hand was, maar intussen ben ik - uitgezonderd korte opstoten - relatief stabiel.” Om meer aandacht voor de ziekte te vragen loopt haar vader Jan (52) binnenkort 10 mijl of 161 rondjes ‘rond zijn kot’.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king