x
Volledig scherm
x © Nathalie Samain

“Je zit tussen het Thaise personeel én het is er wel 1.000 graden.” Dit zijn de favoriete plekken van Linde Merckpoel

Linde Merckpoel (37) ken je als video- en radiomaker bij Eén en Studio Brussel. Momenteel vlogt ze zich een weg door het leven over wat haar raakt. Vraag naar haar favoriete adresjes en ze kan haar passie voor reizen, familie én boeken niet verstoppen. “Ik lijd aan ‘tsundoku’: ik koop meer dan ik kan lezen.” 

  1. Jens Dendoncker over zijn weekendplannen: "Lauren maakt mijn leven compleet, dus zéker ook mijn weekend”

    Jens Dendoncker over zijn weekend­plan­nen: "Lauren maakt mijn leven compleet, dus zéker ook mijn weekend”

    Acht jaar woont Jens Dendoncker (31) intussen in Antwerpen. En sinds enkele jaren deelt hij in die stad lief en leed met zijn vriendin Lauren Versnick. “Bij ons is er meer dan houden van. Ik ben dankbaar dat we nu nog altijd samen zijn”, zo vertelt hij, doelend op de moeilijke periode die hij achter de rug heeft. De charismatische komiek verklapt waar hij in het weekend het liefst stoom afblaast. “Het is zalig om 500 meter van onze deur de stad in te trekken.”
  1. “Ik kom er al 30 jaar voor kaaskroketten of filet americain”: acteur Mathias Vergels’ favoriete plekjes

    “Ik kom er al 30 jaar voor kaaskroket­ten of filet americain”: acteur Mathias Vergels’ favoriete plekjes

    Hij acteert in ‘Thuis,’ runt samen met zijn vriendin en actrice Lynn Van den Broeck (29) een B&B en is de toegewijde papa van Emile. Om volledig tot rust te komen in zijn hectische leven, springt Mathias Vergels (30) dolgraag de motor op, richting het prachtige Pajottenland of Molsbroek. Maar ook in de drukte van de stad vertoeft hij graag. “Nergens vind je in Brussel zo’n kwaliteit voor zo weinig geld.”