Zinho Vanheusden viert comeback na acht maanden blessureleed: “Eindelijk ben ik terug”

EredivisieZinho Vanheusden is na bijna acht maanden blessureleed opnieuw voetballer. De 23-jarige verdediger maakte zaterdag zijn debuut voor AZ, als late invaller in de competitiewedstrijd tegen FC Groningen (1-4 zege). “Het was een heel lange weg”, zei hij na afloop.

2 reacties

 • Bart Vanderbruggen

  2 maanden geleden
  Alleszins duizendmaal beter dan Debast
 • Stroobants Alexander

  2 maanden geleden
  Goede speler maar o zo blesure gevoelig, en dan ook niet klaar voor de top.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 3. Sport weer zonder fans in Nederland na nieuwe coronamaatregelen, KNVB reageert woest: “Voetbal is niet het probleem, maar wordt wel gestraft”
  Eredivisie
  1

  Sport weer zonder fans in Nederland na nieuwe coronamaat­re­ge­len, KNVB reageert woest: “Voetbal is niet het probleem, maar wordt wel gestraft”

  De komende drie weken zal er in Nederland geen publiek meer toegestaan zijn bij sportwedstrijden- en trainingen. Dat is een van de maatregelen van de Nederlandse overheid om verdere besmettingen met het coronavirus tegen te gaan. Onder meer de Nederlandse nationale voetbalploeg en de Nederlandse hockeyers, die in de Pro League tegen België spelen, moeten het zonder fans stellen. De KNVB, de Nederlandse voetbalbond, reageert furieus op de nieuwe maatregelen: “Wij zijn opnieuw de dupe van een falend overheidsbeleid.” Zij denken nu aan uitstel van enkele speelrondes.