Rapper Boef.
Volledig scherm
Rapper Boef. © ANP Kippa, Instagram Boef

Rapper Boef wil ADO Den Haag kopen: “Ik bied 2 miljoen”

Buitenlands VoetbalRapper Boef ziet wel brood in een overname van ADO Den Haag. Dat blijkt althans uit een opmerking van hem op Instagram. Sofiane Boussaadia, zoals Boef eigenlijk heet, reageerde op berichten dat geïnteresseerden ADO voor 4,75 miljoen euro kunnen kopen. “Ik bied 2 miljoen”, laat Boef weten.

0 reacties

  1. OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectaculaire ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competities?
    Buitenlands Voetbal
    3

    OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectacu­lai­re ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competi­ties?

    De teerling is geworpen in het voetbalseizoen 2021-2022. Manchester City pakte na een epische titelstrijd met Liverpool de titel in de Premier League. De Citizens met Kevin De Bruyne in de basis draaiden een 0-2-achterstand tegen Aston Villa om in een 3-2-zege en mochten aan het titelfeest beginnen. In Italië heeft AC Milan zich na elf jaar zonder ‘Scudetto’ opnieuw tot kampioen gekroond in de Serie A. Een overzicht.