Volledig scherm
© ANP

PSV-supporters brengen massaal laatste eerbetoon aan geliefde oud-voorzitter Harry van Raaij

EredivisieEnkele duizenden PSV-supporters hebben bij het Philips Stadion een laatste eerbetoon gebracht aan de deze week overleden oud-voorzitter Harry van Raaij. Voor de rouwstoet was er applaus en siervuurwerk bij het stadion, waar de fans zich hadden verzameld. 

 1. Einde verhaal voor ‘Veronica Inside’ na heftige ruzie tussen vaste trio Derksen, Genee en Van der Gijp? “Het escaleerde volledig”
  Play
  Voetbal

  Einde verhaal voor immens populaire voetbal­talk­show na heftige ruzie tussen vaste trio Derksen, Genee en Van der Gijp? “Het escaleerde volledig”

  Keken we afgelopen maandag voor het laatst naar de populaire voetbaltalkshow ‘Veronica Inside’? Volgens het Algemeen Dagblad hadden analisten René van der Gijp, Johan Derksen en presentator Wilfred Genee een heftige ruzie nog vóór de uitzending begon. De aflevering, waarin het racismedebat centraal stond, trok een recordaantal van 1,7 miljoen kijkers. Maar Van der Gijp en Derksen voelden zich geviseerd. “We wisten allebei niet dat Genee ons voor het Joegoslavië-tribunaal zou zetten. Voor ons houdt het op.”
 1. Serneels over België-Zwitserland: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”
  Play

  Serneels over Bel­gië-Zwitser­land: "Zaak om het hoofd koel te houden en bij de les te blijven”

 2. Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper
  Play

  Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper