Rai Vloet
Volledig scherm
Rai Vloet © ANP

Heracles schorst Rai Vloet na nieuwe feiten: ex-speler STVV was onder invloed en reed meer dan 200 km/u toen hij dodelijk ongeval veroorzaakte

EredivisieEx-STVV-speler Rai Vloet (26) is per direct geschorst door Heracles Almelo. Vrijdag kwamen er nieuwe feiten aan het licht over het ongeluk waarbij een kind van 4 jaar omkwam. De aanvallende middenvelder reed in de nacht van 13 op 14 november veel te hard en had veel te veel alcohol in zijn bloed. De ouders van het overleden kind deden hun verhaal: “Heeft hij spijt?”

2 reacties

 • Gerard Nijskens

  4 maanden geleden
  Als je jong bent maak je wel eens fouten en denk je dat je er maar twee glazen drinkt dat kan zijn maar dat die glazen telkens werden bij gevuld was hij vergeten en dan zijn voet die was daar door zwaarder geworden zonder dat hij het wist maar 230 dat is wel 100 te hart en met zijn dubbele kijk van die glazen op zijn neus kon hij dat niet zien hé , dus neem hem die glazen van zijn neus en begrens zijn wagen tot 90 km per uur met een alohol slot er bij dan is het gedaan met rijden en drinken
 • Julien Van Damme

  4 maanden geleden
  Zo iemand hoort niet thuis in een voetbalclub , welke club ook , enkel een gevangenisstraf ( hopelijk vele jaren ) en definitief rijverbod passen bij een crimineel als hem . Deze heeft geen normbesef . Einde carrierre bij Heracles . De familie krijgt er hun zoon niet mee terug en spijt komt te laat . In Belgie is hij nergens nog op het voetbal welkom .,daar zullen we over waken . Wees gewaarschuuwd .
 1. “Kanjer! Wereldgozer!”: heerlijke live hereniging tussen Luc Nilis en Johan Boskamp in Eindhoven
  Play
  Champions League
  4

  “Kanjer! Wereldgo­zer!”: heerlijke live hereniging tussen Luc Nilis en Johan Boskamp in Eindhoven

  Geweldig intermezzo tijdens de live uitzending van PSV - FC Midtjylland op het Nederlandse RTL7. Luc Nilis (54) die speciaal even langs de tafel kwam om Johan Boskamp (72) te omhelzen. De emotionele Nederlander knuffelde Nilis hartstochtelijk terug. De twee leerden elkaar goed kennen in het seizoen 1993-1994, toen Anderlecht met een vlot scorende Nilis de dubbel titel-Belgische beker pakte. Het jaar erop trok de aanvaller naar PSV.