Cyriel Dessers.
Volledig scherm
Cyriel Dessers. © BELGA

Dessers voorgesteld bij Feyenoord: “Minder aan bod gekomen bij Genk, maar wel veel beter geworden”

EredivisieCyriel Dessers stapte vandaag opgewekt met Feyenoord-shirt met rugnummer 33 door de Kuip. De 26-jarige spits uit Leuven wordt voor één seizoen gehuurd van Racing Genk, Feyenoord heeft een aankoopoptie bedongen. “Maar als het alle partijen goed bevalt, wie weet wat er dan gebeurt. Al is dat wel heel ver vooruit kijken”, zegt Dessers.

3 reacties

 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Zijn positie bij Racing was niet te houden, ofwel speelt hij en krijgt een eerlijke kans die hij nooit heeft gehad ofwel laat ge hem gaan en zeker nu men in Genk nog een derde spits heeft ingekocht. Wel fair dat De Condé dit heeft ingezien. Ik wens Cyriel succes bij Feyenoord.
 • Patrick Souffriau

  2 maanden geleden
  Die is beter geworden met op de bank te zitten ongelooflijk
 • Dirk Stasik

  2 maanden geleden
  Veel succes, Cyriel
 1. Ajax definitief zonder spits Haller in Europa League na administratieve blunder
  Eredivisie

  Ajax definitief zonder spits Haller in Europa League na administra­tie­ve blunder

  Sébastien Haller mag dit seizoen bij Ajax niet meedoen in de Europa League. De club uit Amsterdam heeft de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis niet op tijd aangemeld bij de UEFA, waardoor hij niet inzetbaar is in de Europese duels. Ondanks pogingen van Ajax om Haller alsnog speelgerechtigd te krijgen, kreeg de club definitief bericht van de UEFA dat de Fransman niet wordt toegevoegd aan de spelerslijst.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?