Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

Superfood op z'n kleurrijkst! Maak zelf deze heerlijke rainbow bowl met quinoa

Een maaltijd die voedzaam, lekker, makkelijk te bereiden en héél Instagramable is, is dat too much to ask? Nee, deze rainbowbowl van health queen Ellen Kegels maakt dat állemaal waar. Superfood quinoa dient als de basis, vul het aan met tomaat, wortel, venkel, sla en radijsjes om zo tot een kleurrijke vitaminebom op je bord te komen. Of nee: in je bowl. En dan: Instagrammen maar!

2 reacties

 • jan geboers

  5 jaar geleden
  Lekker! Rauwe venkel!
 • Miranda Mestdagh

  5 jaar geleden
  Bah ! Rauwe venkel !
 1. Zin in wat variatie in de lunchbox? Laat je kids hun beleg kiezen op dit krokant courgette-wortelbrood
  Lidl

  Zin in wat variatie in de lunchbox? Laat je kids hun beleg kiezen op dit krokant courgette-wortel­brood

  Nu het schooljaar stilaan op zijn einde loopt, is het soms moeilijk om creatief te blijven bij het vullen van de brooddozen. Snacktomaatjes of minikomkommertjes als tussendoortje zijn leuk, maar waarom zou je de dagelijkse portie groenten niet verstoppen in het brood zelf? Dit courgette-wortelbrood vult lekker, is extra voedzaam door de pitten en zaden en is bovendien te combineren met vrijwel elk beleg.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.