Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.

Healthy lunch in drie minuten? Deze superfoodsalade met geitenkaas is klaar in een wip

We hebben het allemaal druk, druk, druk, dus 's middags nog uren boven de kookpotten gaan hangen? Nee, bedankt. Gelukkig bestaan er ook heerlijke lunches die in één-twee-drie minuten klaar zijn (ja, echt). Deze voedzame salade met geitenkaas, vijg en peer van health queen Ellen Kegels bijvoorbeeld. Wist je trouwens dat de vijg een superfood is? Het vruchtje is rijk aan vezels (goed voor de spijsvertering!), vitamine A, B en C (goed voor de huid, stofwisseling en weerstand!), en belangrijke mineralen als magnesium en calcium. Jackpot!

0 reacties

  1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
    Gouden Formule 1
    3

    Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

    Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.