Oliver Smeyers neemt de cheque in ontvangst.
Volledig scherm
Oliver Smeyers neemt de cheque in ontvangst. © Alfons Schryvers

Winkeliers steunen Project One en Oliver Smeyers

0 reacties

 1. “Frustrerend dat het financiële plaatje primeert boven het menselijke”: Sophie (29) uit Ekeren krijgt al twee jaar peperduur mucomedicijn dat in België niet terugbetaald wordt
  Ekeren

  “Frustre­rend dat het financiële plaatje primeert boven het menselijke”: Sophie (29) uit Ekeren krijgt al twee jaar peperduur mucomedi­cijn dat in België niet terugbe­taald wordt

  Belgische mucopatiënten kregen dit weekend zeer slecht nieuws: het spectaculaire mucomedicijn Kaftrio wordt dan toch nog niet terugbetaald, nadat onderhandelingen met de Belgische overheid spaak liepen. Sophie (29) uit Ekeren is één van de weinige mucopatiënten in ons land die het medicijn kán nemen, maar ook zij is zeer teleurgesteld en bezorgd over haar lotgenoten. “Muco is een progressieve ziekte: elke dag zonder Kaftrio gaan patiënten achteruit.”
 2. Drugsbende riskeert 5 jaar cel voor verkoop kilo’s cocaïne en heroïne: “Maar gevangenis is de universiteit van de criminaliteit.”
  Harelbeke/Kuurne/Waregem/Antwerpen

  Drugsbende riskeert 5 jaar cel voor verkoop kilo’s cocaïne en heroïne: “Maar gevangenis is de universi­teit van de criminali­teit.”

  Twee Waregemnaars brachten cocaïne en heroïne op de markt vanuit appartementen in Kuurne en Harelbeke maar het was vanuit Antwerpen dat het transport van kilo’s harddrugs werd geregeld. Een 9-koppige drugsbende stond maandag voor de rechter in Kortrijk terecht voor de verkoop van kilo’s harddrugs. De kopstukken riskeren tot 5 jaar cel.