Maria omringd door familie en vrienden.
Volledig scherm
Maria omringd door familie en vrienden. © Alfons Schryvers

Rasechte Ekerse Maria Laureyssens vierde honderdste verjaardag

 1. Topslagerij Millevaches opent nieuwe vestigingen in Hoogstraten en Westmalle: “Alles zelf bereid met zelf gekweekte runderen op boerderij in Frankrijk”

  Topslage­rij Milleva­ches opent nieuwe vestigin­gen in Hoogstra­ten en Westmalle: “Alles zelf bereid met zelf gekweekte runderen op boerderij in Frankrijk”

  De gekende slagerij-atelier Millevaches met vestigingen op ’t Eilandje in Antwerpen en de Turnhoutsebaan in Schilde opent dit jaar nog twee nieuwe vestigingen in de Noorderkempen. De winkels openen in november op de Vrijheid in Hoogstraten en tegenover het oude gemeentehuis in Westmalle. “Het vlees, de charcuterie, de verse bereidingen: alles wordt gemaakt van onze eigen runderen van onze boerderij in Frankrijk”, vertellen Peter Van Hulle, Eric Electeur en Tom Drubbel.
 2. Vlaamse Kevin (34) ontsnapt na doodstraf nu ook aan celstraf in Thailand: “Op zo'n moment kan je je emotioneel niet voorbereiden”
  PREMIUM

  Vlaamse Kevin (34) ontsnapt na doodstraf nu ook aan celstraf in Thailand: “Op zo'n moment kan je je emotioneel niet voorberei­den”

  Na vier jaar en vier maanden stress moet Kevin Maes (34) - origineel uit Hove - dan toch niet naar de Thaise cel. In 2016 raakte hij in Bangkok betrokken bij het ongewild overlijden van de nieuwe vriend van zijn ex-vriendin. Nadat er vier jaar cel en zelfs de doodstraf boven zijn hoofd hing, kwam vorige week de verlossende uitspraak van het hoogste Thaise gerecht. “Ik moet niet naar de gevangenis.”
 1. 42 Antwerp-hooligans riskeren tot 3 jaar cel en 10 jaar stadionverbod voor rellen na promotiematch
  Antwerpen

  42 Ant­werp-hooligans riskeren tot 3 jaar cel en 10 jaar stadionver­bod voor rellen na promotie­match

  Het parket heeft vanochtend tot 3 jaar gevangenisstraf, 300 euro boete en 10 jaar gerechtelijk stadionverbod gevorderd voor Patrick J., de persoon die tijdens de rellen na de voetbalmatch Antwerp-Eupen in april 2016 het felst tekeerging. Samen met hem stonden vandaag nog 41 anderen terecht voor geweldpleging tegen de politie, vernieling van stadseigendom en bendevorming. Voor de meesten van hen vordert het parket straffen tot 1 jaar cel en 5 jaar stadionverbod.