Dankzij het nieuwe fietspad kunnen buurtbewoners zich sneller en veiliger richting Antwerpen verplaatsen.
Volledig scherm
Dankzij het nieuwe fietspad kunnen buurtbewoners zich sneller en veiliger richting Antwerpen verplaatsen. © RV

Nieuwe fietsverbinding in Ekeren op komst: “Ontbrekend stuk op de fietsostrade”

EkerenDe stad Antwerpen en het district Ekeren leggen een nieuwe fietsverbinding aan in Ekeren, tussen de Leo Baekelandstraat en de spoorwegbrug aan de Kloosterstraat. Zo wordt een belangrijk ontbrekend stuk op de fietsostrade F12 tussen Antwerpen en Bergen-op-Zoom aangevuld. Vanaf de zomer van 2023 zal het nieuwe fietspad aansluiten op het fietspad langs Rozemaai op de Ekersesteenweg.

 1. Na razendsnelle uitverkoop geeft Simon (26) tickets voor ‘het GROTE Laatste 100 dagen Feest’ in Ikon weg: “Het zijn Tomorrowland-achtige toestanden geworden”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Na razendsnel­le uitverkoop geeft Simon (26) tickets voor ‘het GROTE Laatste 100 dagen Feest’ in Ikon weg: “Het zijn Tomorrow­land-achtige toestanden geworden”

  Vorig jaar verkocht ‘het GROTE Laatste 100 dagen Feest’ in nachtclub Ikon uit op één week tijd. Dit jaar was daar maar één uur voor nodig. Voor organisator Simon Ooms reden genoeg om er maar een tweede avond bij te plakken. Voor het eerst kunnen zesdejaars uit de provincie Antwerpen - en daarbuiten- op 3 én 4 februari de benen losgooien ter ere van het afscheid van de middelbare school, en dit in bijzijn van Flo Windey, Jamie-Lee en Louis XIV: “Elk jaar wordt het feest een beetje zotter”, zegt Ooms, die via HLN.be twintig tickets weggeeft.
 1. Uitbater fietsenwinkel blijkt gestolen fietsen te verkopen: verraden door klant
  Antwerpen

  Uitbater fietsenwin­kel blijkt gestolen fietsen te verkopen: verraden door klant

  De Antwerpse politie heeft de uitbater van een fietsenwinkel in Berchem betrapt op heling. Voor maar liefst 50 fietsen kon de man geen legitieme herkomst bewijzen. Als kers op de taart bleek hij ook iemand in het zwart in dienst te hebben. De agenten kwamen hem op het spoor nadat een verdachte man iets te veel interesse toonden in de fietsen aan Berchem-Station en de inspecteurs doorverwees naar de winkel.