Open ateliers
Volledig scherm
Open ateliers © RV

Kunstenaars stellen hun ateliers open

0 reacties

 1. Antwerps koppel wil imago van rijst opkrikken met webshop: “Rijst koken in een plastic zakje? Heiligschennis”
  ANTWERPEN

  Antwerps koppel wil imago van rijst opkrikken met webshop: “Rijst koken in een plastic zakje? Heilig­schen­nis”

  Toen Babak Khazaeli (33) zijn kersverse vriendin Annemie Struyf (29) - niet díe Annemie Struyf - net leerde kennen was hij in shock dat ze rijst kookte in een plastic zakje. Jaren later lanceert het Antwerps koppel de webshop ‘RiceMeUp’ om rijst weer hip te maken. “Van de klassieke basmati tot Perzichse smoky- en zwarte biorijst en alles wat goed oogt en lekker ruikt.”
 2. Wat te doen tijdens de ‘paaspauze’? Wij geven 8 lokale tips die verveling tegengaan
  PREMIUM
  regio Antwerpen

  Wat te doen tijdens de ‘paaspauze’? Wij geven 8 lokale tips die verveling tegengaan

  Een weekje vakantie gepland en geen idee hoe dat in te vullen zonder alweer je wandelschoenen te moeten aantrekken? Of op zoek naar een manier om je kinderen te entertainen tijdens deze ‘paaspauze’? Voor wie zich niet stierlijk wil vervelen de komende twee weken, lijsten wij acht lokale tips op om je op een coronaveilige manier te amuseren tijdens de paasvakantie. Het weer hebben we alvast mee!
 3. Peter (60) fietst 1.000 kilometer om aandacht te vragen voor zeldzame bindweefselziekte EDS: “Soms moeten patiënten jaren wachten op een diagnose”
  Anzegem/Ekeren

  Peter (60) fietst 1.000 kilometer om aandacht te vragen voor zeldzame bindweef­sel­ziek­te EDS: “Soms moeten patiënten jaren wachten op een diagnose”

  1.000 kilometer in tien dagen. Zoveel fietst Peter Laureyssens (60) uit Ekeren om aandacht te vragen voor een zeldzame erfelijke bindweefselaandoening, waar onder meer Sylvie Eggermont uit Anzegem en Lisa Hendrickx uit Ekeren aan lijden. EDS veroorzaakt gewrichtsproblemen, en soms zijn ook de organen aangetast. “Het ergste aan mijn ziekte is dat ik de mama niet ben die ik wil zijn”, zegt Sylvie.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel