Gert Verhaegen aan het werk in de nieuwe TV-reeks
Volledig scherm
Gert Verhaegen aan het werk in de nieuwe TV-reeks © Woestijnvis / VRT 2019

Gert Verhaert van Rustpunt Begrafenissen te zien in nieuwe TV-reeks

0 reacties

 1. Sinterklaas denkt dat stout kind zijn vader heeft opgegeten: “Hij heeft zijn páp opgegeten? Dan zijn er géén stoute kinderen dit jaar!”
  ANTWERPEN

  Sinter­klaas denkt dat stout kind zijn vader heeft opgegeten: “Hij heeft zijn páp opgegeten? Dan zijn er géén stoute kinderen dit jaar!”

  Sinterklaas is naar eigen zeggen klaar om wekenlang over de daken te dwalen met Piet, zoals hij het zelf zo mooi verwoordt. Zaterdagmiddag arriveerde hij per stoomboot in Antwerpen en werd hij door duizenden kinderen onthaald. Wanneer de goedheilig man de kaai opwandelde verscheen er even een symbolische zonnestraal maar daarna volgde de ene plensbui de andere op. De kinderen weken daarentegen niet. Ze zijn dan ook stuk voor stuk braaf geweest dit jaar, dat staat zo in Sint zijn grote boek.
 1. Sociaal theater Tutti Fratelli in woelige waters met stuk van 120 (!) jaar oud: “Maar met schipbreukelingen en wereldwijde ziektes actueler dan ooit”
  ANTWERPEN

  Sociaal theater Tutti Fratelli in woelige waters met stuk van 120 (!) jaar oud: “Maar met schipbreu­ke­lin­gen en wereldwij­de ziektes actueler dan ooit”

  Regisseur Reinhilde Decleir bevaart met haar sociaal theater Tutti Fratelli de stormachtige zee met het nieuwe stuk ‘De Hoop’ dat volgende week in première gaat. Schrijver Erik Vlaminck herwerkte dit honderdtwintig jaar oud zeemansverhaal naar een toegankelijk, plat Antwerps stuk. “Een metafoor voor de sociale strijd tegen het grootkapitaal die ook vandaag nog gestreden wordt.”
 2. Gemeente roept landbouwers en particulieren met (klein)vee op: “Probeer weides wolfproof te maken en hou de dieren ‘s nachts binnen”
  PREMIUM
  Kalmthout

  Gemeente roept landbou­wers en particulie­ren met (klein)vee op: “Probeer weides wolfproof te maken en hou de dieren ‘s nachts binnen”

  De gemeente Kalmthout heeft alle landbouwers op de hoogte gebracht dat er mogelijk weer een wolf in aantocht is. Tegelijkertijd wil de gemeente ook particulieren waarschuwen die kleinvee houden. “We willen vermijden dat er weer schapen, geiten of andere dieren getroffen worden. Probeer je dieren ’s nachts zeker binnen te zetten en indien mogelijk de weide ‘wolfproof’ te maken”, zegt schepen van Landbouw Sandra Hoppenbrouwers (CD&V). Maar wat is nu een goede omheining om wolven weg te houden ?