De Ekerse vrouwen van Fanny Pak wonnen het WK hiphop in Frankrijk.
Volledig scherm
De Ekerse vrouwen van Fanny Pak wonnen het WK hiphop in Frankrijk. © rv

Ekerse vrouwen worden wereldkampioen hiphop in Frankrijk: “Totaal onverwacht, we dansen puur voor het plezier”

EkerenJoke Demolder (30), Iris Renty (37), Joke Berton (38), Randi Buvens (31) en Sylvie Meijers (36) mogen zich sinds zaterdag wereldkampioen noemen in de categorie Senior Small Crew van de wedstrijd Hip Hop Unite. De dames, met de groepsnaam Fanny Pak, volgen dansles bij Dance & Show Academy in Ekeren en mochten in Agen (Frankrijk) de overwinning op hun naam schrijven. “Wij zijn gewoon een groep vriendinnen die zich wil amuseren op de dansvloer.”

 1. “Films uit mijn jeugd spoken nog altijd rond in mijn geheugen”: Ben Segers en Naomi Janssens stellen programma jeugdfilmfestival JEF voor
  ANTWERPEN

  “Films uit mijn jeugd spoken nog altijd rond in mijn geheugen”: Ben Segers en Naomi Janssens stellen programma jeugdfilm­fes­ti­val JEF voor

  Acteurs Ben Segers en Naomi Janssens kunnen zich voortaan peter en meter noemen van de 34ste editie van het JEF jeugdfilmfestival dat zich in de krokusvakantie over heel Vlaanderen voordoet. De aftrap wordt gegeven in Kinepolis Antwerpen maar je zal ook in Lumière, Cartoons, De Cinema, Cinema Rix en CC De Kern kunnen genieten van film.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.