Karen Uytfries met stiefdochter Renée en An van bakkerij Bossuyt. Ze houdt aan haar bezoek aan de expo Antwerpen Koekenstad een giga-Antwerpse Handje over.
Volledig scherm
Karen Uytfries met stiefdochter Renée en An van bakkerij Bossuyt. Ze houdt aan haar bezoek aan de expo Antwerpen Koekenstad een giga-Antwerpse Handje over. © PhT

Dat wordt smullen: bakkerij Bossuyt bakt giga-Antwerps Handje voor winnares expo Koekenstad

Antwerpen/Ekeren/Sint-NiklaasWat wedstrijden al niet teweeg kunnen brengen: de Sint-Niklase Karen Uytfries is voedingsconsulente, maar mocht zaterdag wel pronken met een giga Antwerps Hand(je) bij bakkerij Bossuyt in Ekeren. Ze is één van de twee hoofdwinnaars van de expo Antwerpen Koekenstad die zaterdag zijn slotdag beleefde in de Stadsfeestzaal.

 1. Tot 4 jaar cel voor dievenbende die half jaar lang plundertocht hield in nieuwbouwwoningen: “Voor meer dan 300.000 euro boilers en ander materiaal gestolen”
  Oostende/Brugge/Antwerpen/Oudenburg/Knokke

  Tot 4 jaar cel voor dievenben­de die half jaar lang plunder­tocht hield in nieuwbouw­wo­nin­gen: “Voor meer dan 300.000 euro boilers en ander materiaal gestolen”

  Een Roemeense dievenbende heeft celstraffen tot vier jaar gekregen voor diefstallen op elf werven in onder meer Brugge en Oostende. In amper een half jaar tijd graaiden de beklaagden volgens het parket meer dan 150 boilers en ander duur materiaal mee, goed voor in totaal 305.000 euro.
 2. Antwerpse stamkroeg Pieter Aspe in diepe rouw: “Zijn elfde boek heeft hij aan ons opgedragen”
  ANTWERPEN

  Antwerpse stamkroeg Pieter Aspe in diepe rouw: “Zijn elfde boek heeft hij aan ons opgedragen”

  “Pierre zit weer in ’t Klaan Tunnèlleke.” Of voor wie geen plat Antwerps klapt: Pieter Aspe zit weer in café Kleine Tunnel. Het was de stamkroeg van Vlaanderens populairste misdaadschrijver wanneer hij in Antwerpen vertoefde, de stad van zijn muze Bernadette. In 2018 ging hij er zelfs boeken signeren om de Boekenbeurs te boycotten en het café komt regelmatig voor in zijn romans. De kroeg is in rouw en plaatst zaterdag bij de grote heropening een rouwregister op het terras.
 1. “Voodoopriester knipte mijn haren af en zou over mijn hele lichaam pijn lijden als ik praatte”: meisje (18) vertelt aan Brugse speurders hoe Nigeriaanse bende haar in de prostitutie dwong
  PREMIUM
  Brugge/Antwerpen/Oostende

  “Voodoop­ries­ter knipte mijn haren af en zou over mijn hele lichaam pijn lijden als ik praatte”: meisje (18) vertelt aan Brugse speurders hoe Nigeriaan­se bende haar in de prostitu­tie dwong

  De Nigeriaanse C.N. was amper 16 jaar toen ze in handen viel van een prostitutiebende. Twee jaar later zou ze naar Antwerpen zijn gesmokkeld om zich elke dag te prostitueren, zo vertelde ze vorig jaar aan speurders van de Brugse politie. Voor haar vertrek had een voodoopriester het tienermeisje schrik aangejaagd met een weerzinwekkend ritueel, zodat ze haar mond zou houden. Het vermeende kopstuk van de bende riskeert nu tien jaar cel, maar vraagt grotendeels de vrijspraak.
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje