RV
Volledig scherm
© RV

Brug Schriek nog gesloten tot eind november

De brug aan Schriek in Ekeren zal nog tot eind november gesloten blijven voor auto’s.

1 reactie

 • Ines Ramon

  2 jaar geleden
  Altijd maar vertragingen, niets nieuw in Ekeren. Waar zijn ze nu niet aan het werken!
 1. Leon Daelemans (72) nam in München deel aan de Olympische Spelen: “De aanslag op de Israëlische ploeg gebeurde vlak naast ons paviljoen”
  Wielrennen bijna vergeten olympiërs

  Leon Daelemans (72) nam in München deel aan de Olympische Spelen: “De aanslag op de Israëli­sche ploeg gebeurde vlak naast ons paviljoen”

  De naar Antwerpen uitgeweken Limburger Leon Daelemans nam één keer deel aan de Olympische Spelen: in 1972 in München. Daelemans werd er met de Belgische ploeg twaalfde in de ploegenachtervolging. “Dat was mijn favoriete discipline op de piste”, vertelt de ex-renner uit Ekeren. “Ik heb in mijn sportieve loopbaan heel wat internationale kampioenschappen meegemaakt, maar de Spelen waren uniek. Je voelde je echt deel van een grote sportieve gemeenschap.”
 2. In 1994 overleed hun moeder bij een auto-ongeval, nu gaan zussen op zoek naar meer informatie: “De onwetendheid blijft knagen”
  Boom/Rumst/Merksem/Deurne

  In 1994 overleed hun moeder bij een au­to-ongeval, nu gaan zussen op zoek naar meer informatie: “De onwetend­heid blijft knagen”

  Vanessa (37) en Jessica D’haese (38) zijn gestart met een zoektocht naar informatie over hun overleden moeder Nancy Van Landeghem. Zij kwam in 1994 om het leven in een ongeval nabij de Belgisch-Franse grens, toen de zussen zelf amper 9 en 11 jaar waren. Met de weinige gegevens die ze nu hebben, hopen ze via de sociale media de hiaten in het verhaal te kunnen invullen. “We zouden graag alles een plaats kunnen geven, maar als je achterblijft met zoveel vragen is dat onmogelijk.”