Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan Aelberts

Bestuurder zonder rijbewijs betrapt met drugs op zak

EkerenDe politie heeft zaterdag een bestuurder zonder rijbewijs gevat. Het voertuig waarmee hij reed, werd in beslag genomen om nieuwe inbreuken te voorkomen.

 1. Petitie tegen nieuwe cruiseterminal aan ‘t Steen al bijna 7.000 keer ondertekend: “Zelfs fermette op Akropolis is minder schandelijk dan dit”
  ANTWERPEN

  Petitie tegen nieuwe cruiseter­mi­nal aan ‘t Steen al bijna 7.000 keer onderte­kend: “Zelfs fermette op Akropolis is minder schande­lijk dan dit”

  “Ordinaire blokkendoos. Betonnen bunker. Inspiratieloos woonzorgcentrum. Verminking van de geboorteplek van ’t stad.” De reacties op de nieuwe cruiseterminal en het bezoekerscentrum die momenteel naast ’t Steen gebouwd wordt in Antwerpen, zijn niet mals. ‘Schijnburgemeester BDW’ verzamelde in een halve dag tijd al bijna zevenduizend handtekeningen tegen het gebouw. “Zelfs een fermette op de Akropolis is minder schandelijk dan dit.”
 2. Bedrijfsleider BASF Antwerpen geeft gastcollege aan PITO: “De school is één van onze hofleveranciers”
  Stabroek/Antwerpen

  Bedrijfs­lei­der BASF Antwerpen geeft gastcolle­ge aan PITO: “De school is één van onze hofleveran­ciers”

  Het Provinciaal Instituut voor Technisch Onderwijs (PITO) in Stabroek heeft dinsdag bezoek gekregen van Jan Remeysen, de CEO van BASF Antwerpen. Hij gaf een gastcollege aan een aantal zesdejaarsklassen, waarna hij een kijkje ging nemen in de laboratoria voor proceschemie en automatisatie. “Hopelijk kunnen we na onze stage bij BASF er ook effectief beginnen”, zeggen Tim Meesters (18) en Lennert Celis (22), scholieren zevende jaar Chemische Procestechnieken (CPT).
 3. “Voodoopriester knipte mijn haren af en zou over mijn hele lichaam pijn lijden als ik praatte”: meisje (18) vertelt aan Brugse speurders hoe Nigeriaanse bende haar in de prostitutie dwong
  PREMIUM
  Brugge/Antwerpen/Oostende

  “Voodoop­ries­ter knipte mijn haren af en zou over mijn hele lichaam pijn lijden als ik praatte”: meisje (18) vertelt aan Brugse speurders hoe Nigeriaan­se bende haar in de prostitu­tie dwong

  De Nigeriaanse C.N. was amper 16 jaar toen ze in handen viel van een prostitutiebende. Twee jaar later zou ze naar Antwerpen zijn gesmokkeld om zich elke dag te prostitueren, zo vertelde ze vorig jaar aan speurders van de Brugse politie. Voor haar vertrek had een voodoopriester het tienermeisje schrik aangejaagd met een weerzinwekkend ritueel, zodat ze haar mond zou houden. Het vermeende kopstuk van de bende riskeert nu tien jaar cel, maar vraagt grotendeels de vrijspraak.
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype