Para Turk in zijn videoclip: "Zeven jaar geëist, vijf jaar gekregen. Justitie motherfocker, twee gezeten."
Volledig scherm
PREMIUM
Para Turk in zijn videoclip: "Zeven jaar geëist, vijf jaar gekregen. Justitie motherfocker, twee gezeten." © Lefelon

Bestuurder gooit cannabis uit wagen voor politiecontrole, passagier rapper Para Turk schendt voorwaarden van enkelband

EkerenDe politie vatte vrijdag een bestuurder die cannabis uit het raam van zijn wagen had gegooid. De man en zijn passagier,  rapper Para Turk, werden meegenomen naar het politiekantoor op verdenking van drugsbezit. De populaire artiest, die vrij is met enkelband, schond daarmee zijn voorwaarden.

 1. Gevel beklad met enkele woorden waaronder ‘coke’, drie verdachten opgepakt en mogelijk explosieven gevonden in Merksem
  Play
  Merksem

  Gevel beklad met enkele woorden waaronder ‘coke’, drie verdachten opgepakt en mogelijk explosie­ven gevonden in Merksem

  Het was vrijdagnacht opnieuw prijs aan de woning van Gianni en Giorgi F aan de Rietschoorvelden in Merksem. Nadat er eerder deze week een vuurwerkbom in de voortuin belandde, werd deze keer de gevel beklad met rode verf. De boodschap is niet helemaal duidelijk, maar het laatste woord lijkt op ‘coke’. In de onmiddellijke omgeving heeft het SRT-team van de politie drie verdachten kunnen arresteren. Onder een wagen werd een explosief aangetroffen. Dat is later door Dovo op een veilige plaats tot ontploffing is gebracht.
 1. Drugshond betrapt bekende rapper Freddie Konings tijdens controle in gevangenis: "Cannabisgeur is blijven hangen in dreadlocks”
  PREMIUM
  Antwerpen/Merksplas

  Drugshond betrapt bekende rapper Freddie Konings tijdens controle in gevangenis: "Cannabis­geur is blijven hangen in dreadlocks”

  De Antwerpse rapper Freddie Konings – die met zijn album honderdduizenden streams haalt op Spotify – riskeert een bijkomende celstraf nadat hij in de gevangenis van Merksplas werd betrapt met drugs. De rapper zelf beweert onschuldig te zijn. Dat de drugshond hem eruit haalde, wijt Freddie Konings aan zijn rastahaar. “Die dreadlocks worden zelden gewassen. Als een medegedetineerde cannabis rookt, blijft die geur er in hangen.”