Yves Van Oers had net zijn verjaardag gevierd toen hij werd vermoord.
Volledig scherm
Yves Van Oers had net zijn verjaardag gevierd toen hij werd vermoord. © Patrick Lefelon

Assisenjury klaar voor moord op verjaardag

Voor het Antwerpse hof van assisen is dinsdagnamiddag de jury samengesteld voor het proces van Tom V. (26) uit Stabroek. Zes mannen en zes vrouwen moeten volgende week oordelen of hij schuldig is aan de doodslag op Yves Van Oers (37) uit Ekeren.

 1. Muzikaal duo gaat op tournee langs leegstaande cafés: “Veredelde vorm van bezigheidstherapie”
  ANTWERPEN/BORGERHOUT/SCHOTEN

  Muzikaal duo gaat op tournee langs leegstaan­de cafés: “Veredelde vorm van bezigheids­the­ra­pie”

  De tijd die even stilstaat. Dat is waar het vrij vertaalde ‘Trastiempo’ voor staat. Onder die noemer toeren muzikanten Diego Faes (31) en Carl Cappelle (33) momenteel leegstaande cafés rond om de getroffen horeca- en muzieksectoren toch nog een beetje te laten leven. “En om de tijd te doden, noem het gerust een veredelde vorm van bezigheidstherapie.”
 2. Antwerps softwarebedrijf roept bedrijven op om studenten te laten telewerken: “Bijna helft studenten heeft financiële problemen door coronacrisis”
  Antwerpen

  Antwerps softwarebe­drijf roept bedrijven op om studenten te laten telewerken: “Bijna helft studenten heeft financiële problemen door coronacri­sis”

  “Geef jobstudenten het vertrouwen om te telewerken.” Het Antwerps software- en consultancybedrijf TOPdesk laat sinds kort ook jobstudenten van thuis uit werken en roept andere bedrijven op hun voorbeeld te volgen. “Jongeren hebben het al zo moeilijk met hun studies en hun mentale gezondheid, neem nu ook niet nog eens hun bijverdienste weg.”
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!