Lukaku en Mbappé worden volgens onze watchers twee spilfiguren tijdens dit EK.
Volledig scherm
Lukaku en Mbappé worden volgens onze watchers twee spilfiguren tijdens dit EK. © PN - AFP

Welk topland gaat ontgoochelen? En hoe ver raken de Rode Duivels? Onze EK-watchers geven hun soms héél verrassende pronostiek

EK VoetbalDe EK-spanning bereikt een kookpunt, want straks trappen Turkije en Italië EURO2020 - met een jaartje vertraging - op gang! Hoog tijd om onze watchers eens te polsen naar hun verwachtingen. Waar eindigen de Rode Duivels? Wie is straks top, en wie flopt? Wie wordt er topschutter? Hieronder hun antwoorden!

17 reacties

 • jozef van riel

  5 uur geleden
  Aan kenners weer geen gebrek. Volgens mr Breckx ligt de weg naar de finale open na groepswinst. Tja, dan speel je 1/4 finale misschien wel tegen Italie, groepswinnaar in groep A. En volgens Christelle zijn we te voortvarend met ons al wereldkampioen te zien. Het is wel het Europees kampioenschap he meiske!!
 • Piet Janssen

  9 uur geleden
  Er zijn teveel landen terug in vorm vergeleken met 3 jaar geleden op WK. Dat was echt de ultieme kans voor de Duivels om geschiedenis te schrijven en ook nog eens op een WK! Die kans komt nooit meer voorbij.
 • Walter Bontinck

  11 uur geleden
  België moet voorbij Italië,Duitsland,Engeland,Frankrijk,Portugal,Spanje, geraken. Allemaal ploegen in vorm. Het wordt zeer moeilijk,kwartfinale zou al goed zijn.
 • Johan Van loocke

  2 dagen geleden
  Leuk om te lezen dat gans België achter onze rode duivels staat ( sic ) Hopelijk pakken ze de deze keer de hoofdprijs, indien niet zal ik ze in de toekomst blijven steunen !
 • Jeroen Vangeel

  3 dagen geleden
  Herhaling van het WK, maar nu hopelijk in de finale. Frankrijk/België. Succes heren
 1. Opvallend: knielende Duivels uitgefloten, Russen knielen niet
  Rode Duivels
  12

  Opvallend: knielende Duivels uitgeflo­ten, Russen knielen niet

  “Het interesseert me hoegenaamd niet wat anderen daarover denken”, aldus Romelu Lukaku vorige week in Deviltime bij VTM. Stef Wauters had geopperd dat het knielmoment even voor de match fans zoals die van de Russen irriteert. En dus gingen de Rode Duivels in de vijandige omgeving van het Krestovsky Stadium gewoon door de knieën voor Black Lives Matter. En inderdaad, tot ergernis van de ongeveer 30.000 aanwezige thuisfans. Zij floten de Duivels uit. Rusland koos ervoor niet te knielen, net zoals de Kroaten dat vorige week in het Koning Boudewijnstadion ook niet deden.
 2. Deense bond komt met statement over Eriksen: “Zijn situatie is stabiel en hij blijft in het ziekenhuis voor verdere opvolging”
  EK Voetbal
  40

  Deense bond komt met statement over Eriksen: “Zijn situatie is stabiel en hij blijft in het ziekenhuis voor verdere opvolging”

  Wat een Scandinavisch voetbalfeest moest worden, is uitgedraaid op een drama. Na 40 minuten zakte Christian Eriksen (29) plots in elkaar op het veld. Hij kreeg gedurende een kwartier een hartmassage toegediend door de hulpdiensten en werd nadien afgevoerd. Ondertussen klinkt er positief nieuws: Eriksen is wakker, kan ademen én zelfs praten. “Hij is stabiel en blijft voorlopig nog in het ziekenhuis”, laat de Deense bond weten.