Gerard Moreno miste een strafschop na rust.
Volledig scherm
Gerard Moreno miste een strafschop na rust. © AFP
1
EINDE
1
 • Álvaro Morata 25'
 • Robert Lewandowski 54'

Wéér geen zege: Spanje bijt, onder meer na penaltymisser, nu ook z'n tanden stuk op Polen en moet vol aan de bak op slotspeeldag

EK voetbalSpanje heeft ook z’n tweede groeps- en thuismatch op dit EK niet kunnen winnen. La Roja bleef in Sevilla op 1-1 steken tegen Polen en zal op de laatste speeldag (tegen Slovakije) vol aan de bak moeten om de volgende ronde te halen. Gerard Moreno liet na rust, bij een 1-1-stand, een cruciale strafschop liggen.

9 reacties

 • Erik Audenaert

  1 maand geleden
  Krasti , meer voetbal kijken zal je goed doen .
 • krasti de ward

  1 maand geleden
  En Lewandowski duwt in de rug bij kopbaldoelpunt
 • johan fransaert

  1 maand geleden
  Spanje is een mooi ogend voetbalteam zeer balvast maar geen echte afwerkers meer en dat is in het huidige voetbal een probleem.
 • Johannes Smikkelson

  1 maand geleden
  W twojm aucie
 • Stijn Vercarre

  1 maand geleden
  Ieder nationaal elftal bijt ooit in het zand. Ivoren torens laten hun ramen lappen in onschuld om toch maar hun uitzicht te behouden. België heeft daar komaf meegemaakt. Een voorbeeld voor menig zuiderbuur.
 1. Mooi maar ook erg bizar moment vlak voor EK-finale: ‘robot’ Eder brengt de trofee Wembley binnen
  Time-Out
  1

  Mooi maar ook erg bizar moment vlak voor EK-finale: ‘robot’ Eder brengt de trofee Wembley binnen

  Het idee was mooi. De symboliek krachtig. Eder die de trofee Wembley binnenbracht, een eerste keer voor de match, een tweede keer erna. De spits die met een zondagsschot exact vijf jaar geleden de EK-finale beslechtte in het voordeel van Portugal tegen thuisland Frankrijk. Maar het optreden van Eder, die momenteel voor Lokomotiv Moskou speelt en dankzij een Belgische partner in het Gentse woont, was bijzonder schimmig. Alsof hij zich in een soort van trance bevond, stapte Eder even het veld op om de trofee robotgewijs aan het publiek te tonen en die dan op een daarvoor voorzien tafeltje achter te laten. Wat hem niet meteen lukte. Op de sociale media was de 33-jarige spits meteen onderwerp van spot.