AFP
Volledig scherm
© AFP

Vriendin Eriksen ging door een hel: Sabrina dacht dat haar partner overleden was, tot ploegmaat Schmeichel verlossend nieuws bracht

EK voetbalPaniek. Huilend langs de zijlijn. Sabrina Kvist Jensen, de 28-jarige vriendin van Christian Eriksen en moeder van zijn twee kinderen, ging zaterdagavond door een hel. De Deense zat in het stadion toen haar partner op het veld een hartstilstand kreeg en in elkaar zakte. Ze dacht dat hij overleden was. Doelman Kasper Schmeichel bracht uiteindelijk verlossend nieuws. “Hij ademt.” 

5 reacties

 • roos de fauw

  1 maand geleden
  Denis de Wee; ja dat is normaal; hoe kan u zo een opmerking zetten; dat zijn mensen die in the picture staan en die gevolgd worden door supporters of fanleden. Wat wil je daaraan veranderen; die mensen willen dat zien en waarom niet.
 • GUNTHER GOUBERT

  2 maanden geleden
  Er zijn meer niet sporters die een hartstilstand krijgen dan topsporters. . Sommige krijgen het terwijl ze in de sofa tv aan het kijken zijn. Waaraan ligt dat dan?
 • denis de wee

  2 maanden geleden
  Spijtig genoeg gebeurd zo iets dagelijks en waar de gezinnen het niet breed hebben. Dat komt niet op TV!! Dat is zeker maar normaal??
 • chris stevens

  2 maanden geleden
  Sporten is gezond topsport daarentegen is wat anders
 • dimitri vermeire

  2 maanden geleden
  Erg dat gebeurd en dan zeggen ze nog dat sporten gezond is
 1. Brits parlementslid sneert naar ‘good guy’ Rashford na penaltymisser: “Misschien moet hij wat minder politicus spelen”
  EK voetbal
  24

  Brits parlements­lid sneert naar ‘good guy’ Rashford na penaltymis­ser: “Misschien moet hij wat minder politicus spelen”

  “Rashford had wat meer tijd moeten steken in het perfectioneren van z’n spel, en wat minder in politicus spelen.” 't Zijn woorden waar Brits parlementslid Natalie Elphicke al snel spijt van had. Ze had het bericht naar enkele collega’s verstuurd na de verloren EK-finale tegen Italië, waar Marcus Rashford een strafschop miste. Ze verontschuldigde zich ondertussen bij de speler in kwestie. De aanvaller van Manchester United voert actief campagne in de strijd tegen armoede en hongersnood bij kinderen.