In Engeland wanen ze zich al Europees kampioen.
Volledig scherm
In Engeland wanen ze zich al Europees kampioen. © .

Voorbarige tattoos, nieuwe straatnamen en dreigen met pizza Hawaï: dolenthousiaste Engelsen leven zonder rem toe naar EK-finale

EK voetbal55 jaar moeten ze in Engeland al wachten op een Europese toernooizege. Nu ze morgen de finale spelen in het eigen Wembley, komt dat plots wel heel dichtbij. De Engelse fans steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken, met soms bizarre stunts tot gevolg. We pikten de opvallendste initiatieven er voor u uit.

9 reacties

 • Kaat Tuahm

  2 maanden geleden
  Ik lees hier zoveel negatieve reacties over Engeland.Waarom?Wanneer er één ploeg mooi voetbal heeft laten zien,voetbal zoals ik me voetbal herinner van toen ik als klein meisje met mijn papa ging kijken, dan was het toch Engeland en zeker niet het defensieve Italie ! Mijn gedroomde finale was Engeland/Spanje. Twee ploegen met balbeheersing die me soms aan klassiek ballet doet denken.
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  En corona denkt: daar zal ik me nog eens exponentieel vermenigvuldigen….
 • joske Vermeulen

  3 maanden geleden
  Ik hoop echt dat de Italianen winnen.
 • Luc Snykers

  3 maanden geleden
  Mijn voorspelling komt ALTIJD 100 % uit .De Italianen winnen met 2 - 1
 • marc werbrouck

  3 maanden geleden
  Soms overheerst domheid..
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).