Harry Maguire.
Volledig scherm
Harry Maguire. © Photo News

Vader van Engelse verdediger Maguire raakte gewond bij ongeregeldheden voor EK-finale: “Gelukkig waren mijn kindjes er niet”

EK VoetbalBij de onlusten voor aanvang van de finale van het Europees kampioenschap voetbal op Wembley raakte ook Alan Maguire, de vader van de Engelse international Harry Maguire, gewond. Dat maakt de verdediger van Manchester United zelf bekend in een gesprek met tabloidkrant The Sun.

4 reacties

 • Anne Geerts

  2 maanden geleden
  Engelsen kunnen zich nergens fatsoenlijk gedragen (op vakantie al genoeg van gezien)
 • Pieter Werlo

  2 maanden geleden
  Heimo, duurdere tickets losaen het probleem niet op van relschoppers zonder ticket, integendeel.
 • Antonio Castelluccio

  2 maanden geleden
  Spoedig Herstel voor Vader van een grote speler Magiure , een EK Finale moet een feest zijn, eender wie de winnaar is . Alle EK spelers verdienen een pluim en geen blamage.
 • Heimo Davidts

  2 maanden geleden
  Is altijd hetzelfde met die Engelsen. Sluit ze eens uit voor een groot toernooi of duurdere tickets voor hun. Overal problemen mee, ook op vakantie.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.