AP
Volledig scherm
© AP
1
EINDE
2
 • Karol Linetty 46'
 • Wojciech Szczesny 18'
 • Milan Škriniar 69'

Uitgekookt Slovakije zet tien matige Polen opzij, Lewandowski 90 minuten lang onzichtbaar

EK voetbalSlovakije heeft Polen verrast in de openingswedstrijd van groep E. Lewandowski en co kwamen in het begin van de tweede helft langszij na de openingsgoal van Mak in de eerste helft. Een tweede gele kaart van Krychowiak en de winner van Inter-verdediger Skriniar zorgden voor het verdict: 1-2. 

2 reacties

 • johan fransaert

  1 maand geleden
  Lewandowsky is een spits van wereldklasse die de pech heeft met een nationale ploeg te moeten spelen die hem weinig tot geen bruikbare ballen aanspelen.
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Lewandowski is in mijn ogen dan ook niet de allergrote voetballer waarvoor sommigen heb willen laten doorgaan. Scoort vlot, veelal op de goede plaats, maar toch een speler die erg afhankelijk is van wat zijn maten rondom hem op de mat brengen.
 1. Brits parlementslid sneert naar ‘good guy’ Rashford na penaltymisser: “Misschien moet hij wat minder politicus spelen”
  EK voetbal
  24

  Brits parlements­lid sneert naar ‘good guy’ Rashford na penaltymis­ser: “Misschien moet hij wat minder politicus spelen”

  “Rashford had wat meer tijd moeten steken in het perfectioneren van z’n spel, en wat minder in politicus spelen.” 't Zijn woorden waar Brits parlementslid Natalie Elphicke al snel spijt van had. Ze had het bericht naar enkele collega’s verstuurd na de verloren EK-finale tegen Italië, waar Marcus Rashford een strafschop miste. Ze verontschuldigde zich ondertussen bij de speler in kwestie. De aanvaller van Manchester United voert actief campagne in de strijd tegen armoede en hongersnood bij kinderen.