Een leeg Wembley.
Volledig scherm
Een leeg Wembley. © Photo News

UEFA wil op 5 maart beslissing nemen over toeschouwers in EK-stadions

EK voetbalDe Europese voetbalfederatie UEFA wil vrijdag 5 maart beslissen hoeveel toeschouwers er verwelkomd kunnen worden op het EK voetbal. Dat vindt in twaalf verschillende steden plaats.

1 reactie

 • Stefan Klemic

  2 maanden geleden
  Vraag mij wel af hoe men bij verminderde capaciteit gaat bepalen wie toegang krijgt?  Want dan zijn er meer tickets verkocht dan er plaats is en iedereen toelaten lijkt me uitgesloten aangezien nog niet veel mensen gevaccineerd gaan zijn
 1. Roberto Martínez maakt zich zorgen: “Hazard moet veel kunnen spelen”
  Eden Hazard

  Roberto Martínez maakt zich zorgen: “Hazard moet veel kunnen spelen”

  Bondscoach Roberto Martínez deelt zijn bezorgdheid rond de nieuwe maandenlange inactiviteit van Eden Hazard. “Dit is zorgelijk”, aldus de Spanjaard bij beIN SPORTS. “Eden is normaal gezien altijd een superfitte speler, maar nu ligt hij er opnieuw uit met een blessure aan dezelfde enkel waar hij enkele jaren geleden (in juni 2017 brak Hazard net voor twee oefeninterlands tegen Tsjechië en Estland ook die rechterenkel, nvdr) al geopereerd is. Dat hij nu opnieuw hervalt, is triest nieuws. Voor Real Madrid, vlak voor die belangrijke Champions League-match tegen Manchester City. Maar zeker ook voor de speler Hazard. Zo’n voetballer wil je op het veld zien en moet ook veel kunnen spelen.”
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"