Pool via REUTERS
Volledig scherm
© Pool via REUTERS
0
EINDE
2
 • Aaron Ramsey 42'
 • Connor Roberts 90'+5'

Turkije stelt opnieuw teleur en gaat de boot in tegen bedrijvig Wales

EK voetbalWales heeft een reuzenstap gezet richting achtste finales. Het legde in Bakoe een mak Turkije met 2-0 over de knie. Aaron Ramsey scoorde na een heerlijke assist van Bale en Roberts schoot in extremis nog de 0-2 tegen de touwen, opnieuw op aangeven van Bale die eerder nog een penalty ei zo na het stadion uit had getrapt. Turkije stelde opnieuw teleur en mag de volgende ronde op dit EK al bijna vergeten.

5 reacties

 • MYRTHE PASS

  2 maanden geleden
  Ik vind het goed. Zo blijft het na de match rustig in onze straten. Anders is er een stoet auto's, die claxonneren. Wonend in een dorp waarvan zo goed als de helft van Turkse origine is, geeft dit dus veel. Andersom heb ik ook niet graag dat België hun overwinning op straat viert, maar na de overwinning van de Rode Duivels hebben ze zich rustig gehouden. Het ergste vond ik de situatie in Erpe-Mere, waarbij de ouders eigenlijk voetbal belangrijker vonden dan hun kind in het oog te houden.
 • Kevin van Goethem

  2 maanden geleden
  Hoe sneller die thuis zijn, hoe rustiger in alle europese grootsteden.
 • jurgen vergaelen

  2 maanden geleden
  Het enige wat die menen te moeten stellen is de wet. En voor de rest teleur.
 • gino vanhassel

  2 maanden geleden
  by the way sinds wanneer maakt Turkije deel uit van Europa? Eigenlijk Wales en Uk ook niet meer...
 • Paul Boutsen

  2 maanden geleden
  Ik beklaag de Turkse spelers, die zullen in een strafkamp of in een loopgracht ergens in Syrië of Koerdistan eindigen. Maar toch goed voor ons Belgen, geen plunderingen van winkels moesten ze gewonnen hebben.