EPA
Volledig scherm
© EPA
2
EINDE
2
 • Cristiano Ronaldo 30' 60'
 • Karim Benzema 45'+2' 47'

Ronaldo is klaar voor de Belgen: Portugese ster sleept met twee penaltygoals eigenhandig gelijkspel uit de brand in kraker tegen Frankrijk

EK VoetbalDe Rode Duivels versus Cristiano Ronaldo en co, komende zondag in Sevilla. In een spektakelrijke kraker, gekruid met drie strafschoppen, hielden Portugal en Frankrijk elkaar in evenwicht: 2-2. Cristiano Ronaldo toonde alvast dat hij klaar is voor het treffen met de Duivels: hij zette twee strafschoppen koelbloedig om. Ook Benzema scoorde twee keer. Frankrijk is groepswinnaar en speelt maandag tegen Zwitserland, Portugal is derde en treft België.

19 reacties

 • Erik Audenaert

  1 maand geleden
  François , Hazard zie je niet in een wedstrijd maar trapt ook geen enkele bal tegen de netten .
 • Jonas Koninckx

  1 maand geleden
  Penalty's kun je geen echte doelpunten noemen omdat de keeper moet gokken waar de speler naar toe moet trappen Als ze eens een echte wedstrijd spelen zonder dat gezever waar ze zeggen: "Ooh ik ben gevallen dat is een penalty"
 • Geert Teirlinck

  1 maand geleden
  Mbappé, groot voetballer, maar met zoveel kleine kantjes, ik hou niet van zijn manier van doen.
 • François Nuyts

  1 maand geleden
  Ronaldo klaar , zij gaan niet altijd twee penalty's krijgen hoor . Heb Ronaldo 2 X gezien in de wedstrijd tegen Frankrijk , en dat was toen hij de bal vanop de penaltystip binnen trapte .
 • Jakke Troost

  1 maand geleden
  Helemaal niet onder de indruk van Portugal. Twee penalty goalen. Zelfs Denemarken is beter.
 1. Mooi maar ook erg bizar moment vlak voor EK-finale: ‘robot’ Eder brengt de trofee Wembley binnen
  Time-Out
  1

  Mooi maar ook erg bizar moment vlak voor EK-finale: ‘robot’ Eder brengt de trofee Wembley binnen

  Het idee was mooi. De symboliek krachtig. Eder die de trofee Wembley binnenbracht, een eerste keer voor de match, een tweede keer erna. De spits die met een zondagsschot exact vijf jaar geleden de EK-finale beslechtte in het voordeel van Portugal tegen thuisland Frankrijk. Maar het optreden van Eder, die momenteel voor Lokomotiv Moskou speelt en dankzij een Belgische partner in het Gentse woont, was bijzonder schimmig. Alsof hij zich in een soort van trance bevond, stapte Eder even het veld op om de trofee robotgewijs aan het publiek te tonen en die dan op een daarvoor voorzien tafeltje achter te laten. Wat hem niet meteen lukte. Op de sociale media was de 33-jarige spits meteen onderwerp van spot.