EPA
Volledig scherm
© EPA
Portugal POR
2
EINDE
2
Frankrijk FRA
 • 30' 60' Goal Cristiano Ronaldo
 • Karim Benzema Goal 45'+2' 47'

Ronaldo is klaar voor de Belgen: Portugese ster sleept met twee penaltygoals eigenhandig gelijkspel uit de brand in kraker tegen Frankrijk

EK VoetbalDe Rode Duivels versus Cristiano Ronaldo en co, komende zondag in Sevilla. In een spektakelrijke kraker, gekruid met drie strafschoppen, hielden Portugal en Frankrijk elkaar in evenwicht: 2-2. Cristiano Ronaldo toonde alvast dat hij klaar is voor het treffen met de Duivels: hij zette twee strafschoppen koelbloedig om. Ook Benzema scoorde twee keer. Frankrijk is groepswinnaar en speelt maandag tegen Zwitserland, Portugal is derde en treft België.

19 reacties

 • Erik Audenaert

  1 jaar geleden
  François , Hazard zie je niet in een wedstrijd maar trapt ook geen enkele bal tegen de netten .
 • Jonas Koninckx

  1 jaar geleden
  Penalty's kun je geen echte doelpunten noemen omdat de keeper moet gokken waar de speler naar toe moet trappen Als ze eens een echte wedstrijd spelen zonder dat gezever waar ze zeggen: "Ooh ik ben gevallen dat is een penalty"
 • Geert Teirlynck

  1 jaar geleden
  Mbappé, groot voetballer, maar met zoveel kleine kantjes, ik hou niet van zijn manier van doen.
 • François Nuyts

  1 jaar geleden
  Ronaldo klaar , zij gaan niet altijd twee penalty's krijgen hoor . Heb Ronaldo 2 X gezien in de wedstrijd tegen Frankrijk , en dat was toen hij de bal vanop de penaltystip binnen trapte .
 • Jakke Troost

  1 jaar geleden
  Helemaal niet onder de indruk van Portugal. Twee penalty goalen. Zelfs Denemarken is beter.
 1. Bekladde muurschildering van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewoners zorgen voor pakkend eerbetoon
  Ek voetbal
  5

  Bekladde muurschil­de­ring van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewo­ners zorgen voor pakkend eerbetoon

  De muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) die door vandalen beklad werd met aanstootgevende graffiti, is al herschilderd. Na Rashfords penaltymisser in de EK-finale tegen Italië werd die muurschildering het mikpunt van vandalisme en racisme. Maar gisteren waren enkele buurtbewoners er al snel bij om er net een pakkend eerbetoon van te maken, met hartjes en boodschappen van liefde voor de speler van Manchester United die zich inzet tegen kinderarmoede. Vandaag werd de beeltenis van Rashford hersteld en inmiddels ziet de muurschildering er dus weer uit als vanouds.