Wembley
Volledig scherm
Wembley © EPA

Road to the final: dit is wat we nu al weten over parcours richting Wembley

EURO 2020En hoe ziet de mogelijke weg naar de finale er nu uit voor de Rode Duivels? Die is nog niet volledig uitgetekend. Maar enkele zaken staan wel al vast. Leest u even mee.

8 reacties

 • Jos Vannuffelen

  2 jaar geleden
  Ja Jan, na Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje en Engeland toch. Als je het in Nederland toch zo tof vindt ga er dan wonen aub er is daar nog plaats genoeg.
 • eric debanne

  2 jaar geleden
  België haalt de finale niet helaas ......! 3 eerste matchen geen probleem, Achteraf gedaan voor de rode duivels Gouden generatie en no 1 op de wereld ... Maar geen enkel prijs of trophe !
 • Karel Rutjens

  2 jaar geleden
  Ja Jan, jij kent er precies veel van. Doe zo verder jongen.
 • F Peeters

  2 jaar geleden
  Hoog tijd dat de gouden generatie eens een toernooi wint want dat konden ze nog niet.
 • Bernd Vaes

  2 jaar geleden
  En alweer geloven een heleboel dromers, dat de Rode Duivels de finale halen, en alweer zullen ze gefrustreerd met de staart tussen de benen afdruipen.
 1. Ronaldo is klaar voor de Belgen: Portugese ster sleept met twee penaltygoals eigenhandig gelijkspel uit de brand in kraker tegen Frankrijk
  EK Voetbal
  2

  Ronaldo is klaar voor de Belgen: Portugese ster sleept met twee penalty­goals eigenhan­dig gelijkspel uit de brand in kraker tegen Frankrijk

  De Rode Duivels versus Cristiano Ronaldo en co, komende zondag in Sevilla. In een spektakelrijke kraker, gekruid met drie strafschoppen, hielden Portugal en Frankrijk elkaar in evenwicht: 2-2. Cristiano Ronaldo toonde alvast dat hij klaar is voor het treffen met de Duivels: hij zette twee strafschoppen koelbloedig om. Ook Benzema scoorde twee keer. Frankrijk is groepswinnaar en speelt maandag tegen Zwitserland, Portugal is derde en treft België.
 2. Onze man die de toplanden op dit EK volgt over Portugal: “Zouden Ronaldo en Lukaku ook zoveel liefde voor mekaar tonen?”
  PREMIUM
  EK voetbal

  Onze man die de toplanden op dit EK volgt over Portugal: “Zouden Ronaldo en Lukaku ook zoveel liefde voor mekaar tonen?”

  Een publiek dat harder juichte voor de doelpunten in München dan die vier van Portugal en Frankrijk samen. Een wedstrijd die de geschiedenis in zal gaan als de liefdesmatch tussen Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. CR7 maakt zich klaar voor een record tegen de Duivels. Kristof Terreur, onze man die op dit EK de toplanden volgt, blikt terug op de vermakelijke clash in Boedapest én schat de Portugezen in.