AP
Volledig scherm
© AP

Portugal, Duitsland en Frankrijk in ‘Hammer Gruppe’: “Voor zo’n wedstrijden speel je voetbal”

EK VoetbalZe keken eens bedrukt in het rond. Daarna kon er een groene lach van af bij bondscoaches Joachim Löw, Fernando Santos en Didier Deschamps. Duitsland, Portugal en Frankrijk vormen op het komende EK de zogenaamde groep des doods. 

2 reacties

 • jozef van riel

  2 jaar geleden
  Er kunnen er 3 doorgaan per groep hé. Het zal wel geen verassing zijn dat de 3 uit deze groep erbij zal zijn zeker!?
 • Rick van Wetering

  2 jaar geleden
  Grote kans dat de nummer 3 uit groep F tegen België of Nederland speelt in de achtste finale.
 1. Hoe werkt een defibrillator en kan je ermee sporten op hoog niveau? “Het is een engelbewaarder die moet zorgen dat zoiets niet meer gebeurt”

  Hoe werkt een defibrilla­tor en kan je ermee sporten op hoog niveau? “Het is een engelbe­waar­der die moet zorgen dat zoiets niet meer gebeurt”

  De Deense voetballer Christian Eriksen (29) zal na zijn hartstilstand op het EK voetbal een defibrillator geïmplanteerd krijgen. Of hij zijn professionele voetbalcarrière hierna zal kunnen verderzetten is nog niet geweten, maar het valt in ieder geval niet uit te sluiten. “Als de hartstilstand werd veroorzaakt door hartritmestoornissen die slechts sporadisch optreden, is sporten op hoog niveau met een inwendige defibrillator niet uitgesloten", legt sportcardioloog Peter Peytchev uit.