Cristiano Ronaldo met zijn drie jongste kinderen en vriendin Georgina.
Volledig scherm
PREMIUM
Cristiano Ronaldo met zijn drie jongste kinderen en vriendin Georgina. © Instagram

PORTRET. Ronaldo, de man die steeds wil bewijzen dat hij er wel degelijk toe doet: “Mensen fluiten mij uit omdat ik knap, rijk en een goede voetballer ben”

EK voetbalZelfbewust zeggen zijn fans, verschrikkelijk arrogant, menen zijn tegenstanders. De Portugese voetballer Cristiano Ronaldo (36) laat niemand onberoerd. “Hij heeft weinig liefde gekregen in zijn jeugd. Ronaldo wil ons altijd weer laten zien dat hij het waard is om te leven en dat hij er wel degelijk toe doet”, zegt de Nederlandse journalist Jan-Cees Butter die zich verdiepte in het leven van de wereldster. Een portret.

88 reacties

 • Bart Vleugels

  1 maand geleden
  Kim vanrooy dat is de reden waarom hij het woord arrogant niet gebruikt in deze quote. Als je je elke dag tegen zoveel afgunst moet weren awel super kerel. One word GOAT. PS zondag gaat ge toch gaan verliezen
 • Luc vandenbroec

  1 maand geleden
  Dat er in de Belgische ploeg zo 5 waren die de zelfdiscipline hebben van Ronaldo dan hadden we al 5 EK's en WK samen gewonnen met deze lichting. Een voorbeeld van een profspeler en door zen inzet en die hardheid ook in gans zen loopbaan weinig of niks blessures. Alles klopt wat hij zegt, + nog eens op weg om weer topschutter te worden van het EK. Heeft het trouwens al gewonnen door zen talent.
 • johannes van Wetten

  1 maand geleden
  Kijkt vaak in de spiegel waarschijnlijk, en veel blabla om bepaalde dingen van jezelf te zeggen, behalve verwaandheid en poseren met dure wagens, hij moet zich niet wanen als onaantastbaar, er zijn andere grote spelers die gewoon blijven doen, en niet steeds de camera opzoeken.
 • Danny Sonck

  1 maand geleden
  Hij is wie hij is " de beste voetballer ter wereld" punt.
 • Erwin DHONDT

  1 maand geleden
  Wat een ongelooflijke blaaskaak is dat. Wie van zichzelf zegt dat hij knap is en veel geld heeft, heeft gewoon zagemeel in het koppeke. Ik heb enkel medelijden met zulke mensen.