Wie staat in uw ideale ploeg met spelers van Italië en Engeland?
Volledig scherm
Wie staat in uw ideale ploeg met spelers van Italië en Engeland? © Pool via REUTERS

POLL. Italië populairder dan Engeland: 7 spelers van Squadra staan in uw ideale basiself van de EK-finale

EK voetbalItalië of toch maar Engeland? De finale van het EK voetbal wordt een kraker van jewelste. Met topspelers uit vooral de Serie A en de Premier League. Wie staat in uw ideale elf? Wij maakten een mix van de beste voetballers uit de Engelse en Italiaanse selectie. 3.179 lezers maakten hun ideale ploeg. Daarbij zijn de Italianen duidelijk populairder dan de Engelsen.

4 reacties

 • William Carchon

  2 maanden geleden
  Engeland verdient alleen maar te verliezen!! Alleen tegen gemakkelijker tegenstander gespeeld buiten Duitsland. Terwijl Italië veel moeilijker tegenstander heeft gehad dus zij zijn de enige echte winnaars voor mij!!!!!
 • Bernd Vaes

  2 maanden geleden
  Engeland wint zelfs met gemak en zeker met verdienste.
 • Jef Salgado

  2 maanden geleden
  Italie had nooit in finale mogen staan. Zijn compleet weggespeeld door Spanje in halve finale
 • Robin Fondu

  3 maanden geleden
  Hebben mensen Kalvin Phillips zelfs zien spelen?? die man was overal
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Brits parlementslid sneert naar ‘good guy’ Rashford na penaltymisser: “Misschien moet hij wat minder politicus spelen”
  EK voetbal
  24

  Brits parlements­lid sneert naar ‘good guy’ Rashford na penaltymis­ser: “Misschien moet hij wat minder politicus spelen”

  “Rashford had wat meer tijd moeten steken in het perfectioneren van z’n spel, en wat minder in politicus spelen.” 't Zijn woorden waar Brits parlementslid Natalie Elphicke al snel spijt van had. Ze had het bericht naar enkele collega’s verstuurd na de verloren EK-finale tegen Italië, waar Marcus Rashford een strafschop miste. Ze verontschuldigde zich ondertussen bij de speler in kwestie. De aanvaller van Manchester United voert actief campagne in de strijd tegen armoede en hongersnood bij kinderen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).