Wie staat in uw ideale ploeg met spelers van Italië en Engeland?
Volledig scherm
Wie staat in uw ideale ploeg met spelers van Italië en Engeland? © Pool via REUTERS

POLL. Italië populairder dan Engeland: 7 spelers van Squadra staan in uw ideale basiself van de EK-finale

EK voetbalItalië of toch maar Engeland? De finale van het EK voetbal wordt een kraker van jewelste. Met topspelers uit vooral de Serie A en de Premier League. Wie staat in uw ideale elf? Wij maakten een mix van de beste voetballers uit de Engelse en Italiaanse selectie. 3.179 lezers maakten hun ideale ploeg. Daarbij zijn de Italianen duidelijk populairder dan de Engelsen.

4 reacties

 • william carchon

  1 jaar geleden
  Engeland verdient alleen maar te verliezen!! Alleen tegen gemakkelijker tegenstander gespeeld buiten Duitsland. Terwijl Italië veel moeilijker tegenstander heeft gehad dus zij zijn de enige echte winnaars voor mij!!!!!
 • Bernd Vaes

  1 jaar geleden
  Engeland wint zelfs met gemak en zeker met verdienste.
 • James Williams

  1 jaar geleden
  Italie had nooit in finale mogen staan. Zijn compleet weggespeeld door Spanje in halve finale
 • Robin Fondu

  1 jaar geleden
  Hebben mensen Kalvin Phillips zelfs zien spelen?? die man was overal
 1. “Ik zal me nooit verontschuldigen voor wie ik ben”: Marcus Rashford zorgt voor krop in de keel met zeer emotionele boodschap na penalty-fiasco
  EK voetbal
  53

  “Ik zal me nooit veront­schul­di­gen voor wie ik ben”: Rashford zorgt voor krop in de keel met zeer emotionele boodschap na penalty-fiasco

  Marcus Rashford (23) heeft via zijn social media voor het eerst gereageerd na de EK-finale, die Engeland verloor van Italië. De spits van Manchester United miste zijn penalty in de strafschoppenreeks en was in de nasleep online het slachtoffer van racisme. “Die strafschop moest beter. Maar ik zal me nooit excuseren voor wie ik ben of waar ik vandaan kom.”
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.