Platini dient De Bruyne van antwoord: “Dat hij gaat klagen bij de politici van zijn land”

EURO 2020Michel Platini heeft Kevin De Bruyne van repliek gediend. De Bruyne was eerder deze maand niet te spreken over de EK-loting, zo gaf hij aan na de laatste EK-kwalificatiematch tegen Cyprus. “Dat hij gaat klagen bij de politici van zijn land”, antwoordt de Platini nu in een interview met de Franse sportkrant L’Équipe.

80 reacties

 • Dave Janssens

  1 jaar geleden
  Trouwens men moet zelf de aandacht niet afleiden. Waarom zegt De Bruyne dat wanneer je wint tegen Rusland, je in de groepsfase allicht tegen hen uitkomt denkt men? Hoe komt dat dan denkt men? Net omdat er in België geen thuiswedstrijden zullen gespeeld worden. Dus Marnix Malone&Co slaap rustig verder.
 • Dave Janssens

  1 jaar geleden
  Platini heeft nochtans 100% gelijk hoor. Een reeks politici hebben er bewust alles aan gedaan dat België geen thuiswedstrijden zou kunnen spelen. Het interesseert me weinig wat het vB/n-va internet legertje daar op dit forum over komt raaskallen, wanneer zelfs een blinde kan zien waar het schoentje wringt.
 • Desire Staut

  1 jaar geleden
  Platini heeft gelijk onze regeringen laten gewoon alles op zijn beloop.
 • Patrick Arnout

  1 jaar geleden
  Wedden dat er in Antwerpen wel een groot stadion zal komen? Zo groot dat er internationale wedstrijden zullen kunnen gespeeld worden. En daar zal een, in werkelijkheid, onbestaande weg niet gebruikt worden als excuus om de boel tegen te houden.
 • Hans Willems

  1 jaar geleden
  Rik Hofman, Frankrijk heeft wel een nationaal stadion. Stade de France namelijk. PSG speelt in het Parc des princes.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Coronapandemie zet EK-format onder druk, maar bondsvoorzitter Bayat sluit afgelasting uit: “UEFA heeft plan A, B, C en D”
  PREMIUM
  EK voetbal
  1

  Coronapan­de­mie zet EK-format onder druk, maar bondsvoor­zit­ter Bayat sluit afgelas­ting uit: “UEFA heeft plan A, B, C en D”

  De hevigheid van de coronapandemie zet het format van het EK in juni – in twaalf Europese landen – onder druk. Ook een toernooi zonder of met beperkt publiek dreigt. Bondspreses Mehdi Bayat sluit een uitstel of afgelasting wel uit. “Ik heb er vertrouwen in dat het EK doorgaat, maar de UEFA zal geen levens in gevaar brengen.”
 1. Martínez herhaalt dat hij voor EK duidelijkheid wil over toekomst: “Dat is voor iedereen het beste”
  Play

  Martínez herhaalt dat hij voor EK duidelijk­heid wil over toekomst: “Dat is voor iedereen het beste”

  Waar ligt de toekomst van Roberto Martínez na EURO 2020? VTM-analist Gilles De Bilde stelde de Spanjaard de vraag na de EK-loting in Boekarest. “Ik heb altijd gezegd dat de situatie van een coach iets voor de achtergrond is”, aldus Martínez. “Ik weet zeker dat er wel gesproken zal worden met de voetbalbond. Uit die gesprekken zal dan blijken wat het beste is voor de toekomst van het Belgisch voetbal.”
 1. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne

 2. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City