EPA
Volledig scherm
© EPA

Parachutist crasht nét niet in publiek voor kraker tussen Frankrijk en Duitsland, Greenpeace excuseert zich

EK voetbalBizarre beelden vanuit München. Vlak voor de aftrap van de kraker tussen Duitsland en Frankrijk crashte een parachutist ei zo na in het publiek. De man in kwestie landde uiteindelijk op de grasmat terwijl de 22 spelers al op het veld stonden.

9 reacties

 • Eric Leysen

  2 maanden geleden
  De hypocrieten van Greenpeace op hun best. Met een verbrandingsmotor op de rug landen in een stadion met toeschouwers...die zwaargewond hadden kunnen geraken. Oppakken en de doos in.
 • Annie Broeckx

  2 maanden geleden
  Greenpeace vervuiler en milieuactivist,of hoe dubbelzinnig groeperingen zijn.
 • Margaretha Mestdagh

  2 maanden geleden
  En zijn motertje draait op wat ? Koeiemest ?
 • Rudy Chalmet

  2 maanden geleden
  Juist , ene van Greenpeace met een slogan op zijn parachute kick out oil , en wat hangt er op zijn rug , en op wat werkt dat ding denk je ? En wat zit er in dat carter van dat ding denk je .....
 • Christian Baumans

  2 maanden geleden
  En op wat goedje draait die propellor op zijn rug ?
 1. Brits parlementslid sneert naar ‘good guy’ Rashford na penaltymisser: “Misschien moet hij wat minder politicus spelen”
  EK voetbal
  24

  Brits parlements­lid sneert naar ‘good guy’ Rashford na penaltymis­ser: “Misschien moet hij wat minder politicus spelen”

  “Rashford had wat meer tijd moeten steken in het perfectioneren van z’n spel, en wat minder in politicus spelen.” 't Zijn woorden waar Brits parlementslid Natalie Elphicke al snel spijt van had. Ze had het bericht naar enkele collega’s verstuurd na de verloren EK-finale tegen Italië, waar Marcus Rashford een strafschop miste. Ze verontschuldigde zich ondertussen bij de speler in kwestie. De aanvaller van Manchester United voert actief campagne in de strijd tegen armoede en hongersnood bij kinderen.