Manuel Locatelli
Volledig scherm
PREMIUM
Manuel Locatelli © EPA

Onze man ziet Europa kennismaken met ‘FBI Agent’ Manuel Locatelli:

EK voetbalBij groepswinst komen de Rode Duivels ze tegen. Tik-Italia, evangelisten van la bellezza. Zijn inspecteur deelde tegen Zwitserland de genadeschoten uit. Een staande ovatie voor Manuel Locatelli (23). Onze man Kristof Terreur, die de grote landen en sterren op de voet volgt, zag de talentvolle middenvelder schitteren. “Aangename kennismaking.” 

4 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Prachtig speler en Italië gewoon sterke team 👍 Mss de revelatie ! Succes verder voor hen ✌️
 • Merijn Desseyn

  1 maand geleden
  Als je de grote landen op de voet volgt, hoe kan dit dan een aangename kennismaking zijn?
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Wat een prestatie van Italië 👍 Zeker een sterke outsider voor het EK !
 • Dave Janssens

  1 maand geleden
  Als je nu reeds over eventuele transfers moet praten waar zit je dan met je hoofd? Is er niet voldoende materie in de EK eindronde competitie om over te praten? De gespreksonderwerpen die de doorsnee voetballiefhebber bezighouden? Dat is zoals Patrik Schick maakt een mooi doelpunt; "Goal van het tornooi". Maw stop er maar mee we weten genoeg. Idem dito Mbappé; "Inspanning van het tornooi" dus stop maar met voetballen het is niet meer nodig who cares what happens next. (...). Vel en de beer huh.
 1. Bekladde muurschildering van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewoners zorgen voor pakkend eerbetoon
  Ek voetbal
  5

  Bekladde muurschil­de­ring van Marcus Rashford al in ere hersteld, buurtbewo­ners zorgen voor pakkend eerbetoon

  De muurschildering van Marcus Rashford in Withington (Manchester) die door vandalen beklad werd met aanstootgevende graffiti, is al herschilderd. Na Rashfords penaltymisser in de EK-finale tegen Italië werd die muurschildering het mikpunt van vandalisme en racisme. Maar gisteren waren enkele buurtbewoners er al snel bij om er net een pakkend eerbetoon van te maken, met hartjes en boodschappen van liefde voor de speler van Manchester United die zich inzet tegen kinderarmoede. Vandaag werd de beeltenis van Rashford hersteld en inmiddels ziet de muurschildering er dus weer uit als vanouds.