Müller en Hummels.
Volledig scherm
Müller en Hummels. © rv

Onze man stelt Thomas Müller vraag over de Rode Duivels en plots kaapt Hummels de persconferentie: “Wat België tot nu toe ontbrak? Een finale halen”

EK voetbal“België mag van mijn part naar de wereldranking kijken en het EK losjes inzetten”, zo antwoordt Duits international Thomas Müller (31) op onze vraag over wat hij denkt van de Rode Duivels als nummer één van de wereld. Doorvragen kon helaas niet… Ploegmaat Mats Hummels brak de sessie ludiek af: “Ik neem je hier weg.”

3 reacties

 • Gino Denil

  2 jaar geleden
  De tegenstand is nu sterker dan op het WK en wij zijn als ploeg nu minder sterk. Maar we kunnen ons vasthouden aan het gegeven dat niet altijd de beste ploeg met de hoofdvogel naar huis gaat.
 • Sam Bedfort

  2 jaar geleden
  De journalisten denken dat we Europees kampioen kunnen worden. Na de Giro zullen ze voor de zoveelste keer met de voeten op de grond gezet worden. Wat heb je aan nr 1 te zijn, wanneer je nooit kan doorstoten tot het einde?
 • Daniel Ketels

  2 jaar geleden
  Uitstekende speler en geen blaaskaak. Schitterende mens. En Bayern, de enige echte topclub. Geen sjeiks, geen oligarchen, geen schulden en geen zotte uitgaven. Voorbeeld voor de Belgische clubs.
 1. “Ik zal me nooit verontschuldigen voor wie ik ben”: Marcus Rashford zorgt voor krop in de keel met zeer emotionele boodschap na penalty-fiasco
  EK voetbal
  53

  “Ik zal me nooit veront­schul­di­gen voor wie ik ben”: Rashford zorgt voor krop in de keel met zeer emotionele boodschap na penalty-fiasco

  Marcus Rashford (23) heeft via zijn social media voor het eerst gereageerd na de EK-finale, die Engeland verloor van Italië. De spits van Manchester United miste zijn penalty in de strafschoppenreeks en was in de nasleep online het slachtoffer van racisme. “Die strafschop moest beter. Maar ik zal me nooit excuseren voor wie ik ben of waar ik vandaan kom.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.