AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Onze expert over het drama van “falende” Mbappé, die zich intussen heeft verontschuldigd: “De pineut van een natie die zich al Europees kampioen waande”

EK VoetbalLa folie. Geen ploegmaat die hem troosten kwam. Kristof Terreur, onze man die op dit EK de toplanden volgt, zag in Boekarest de hemel op het hoofd van Kylian Mbappé vallen, de wonderboy van 22. Frankrijks grootste ster miste de beslissende penalty tegen een moedig Zwitserland. “Ik heb gefaald”, verontschuldigde Mbappé zich intussen aan de Franse natie. Adieu wereldkampioen. Bedankt en tot ziens. 

52 reacties

 • gilbert Gijdé

  4 maanden geleden
  hoogmoed komt voor de val
 • Patrick Alleman

  4 maanden geleden
  Proficiat aan Jan Sommer, ik ben al jaren fan van Mönchengladbach in de bundesliga
 • Tim Candaele

  4 maanden geleden
  Je kan dit niet op Mbappe steken hij is nog maar 22 en heeft het WK gewonnen voor Frankrijk. Zet hem bij ons en we winnen het EK met gemak
 • David Boon

  4 maanden geleden
  Frankrijk is met deze generatie wereldkampioen geworden. Ze hebben deze keer ook hun best gedaan, maar het is niet gelukt… en gun eens een overwinning aan een klein land. Proficiat aan de Zwitsers. Frankrijk kan volgend jaar mss terug wereldkampioen worden
 • Jan De Vos

  4 maanden geleden
  Enkele talenten maken nog geen ploeg, zie ook PSG, ook met talenten komen steeds tekort in belangrijke matchen.
 1. Brits parlementslid sneert naar ‘good guy’ Rashford na penaltymisser: “Misschien moet hij wat minder politicus spelen”
  EK voetbal
  24

  Brits parlements­lid sneert naar ‘good guy’ Rashford na penaltymis­ser: “Misschien moet hij wat minder politicus spelen”

  “Rashford had wat meer tijd moeten steken in het perfectioneren van z’n spel, en wat minder in politicus spelen.” 't Zijn woorden waar Brits parlementslid Natalie Elphicke al snel spijt van had. Ze had het bericht naar enkele collega’s verstuurd na de verloren EK-finale tegen Italië, waar Marcus Rashford een strafschop miste. Ze verontschuldigde zich ondertussen bij de speler in kwestie. De aanvaller van Manchester United voert actief campagne in de strijd tegen armoede en hongersnood bij kinderen.