Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Martínez maakt op 17 mei z’n 26-koppige EK-selectie bekend, kans dat Witsel erbij zal zijn is groter geworden

EK VoetbalNog minder dan twee weken. Op maandag 17 mei maakt bondscoach Roberto Martínez zijn definitieve, 26-koppige selectie bekend voor het EK voetbal. 

42 reacties

 • Frank Van Bastelaer

  1 maand geleden
  Allez, 26 gasten voor enkele matchkes... moet eigenlijk wel serieus blijven, ja...
 • Jonathan Loterman

  1 maand geleden
  Die reacties hier XD bij ek en WK waren ze de helden en nu komen alle trainers hier zeggen hoe onbekwaam hij is. Hoelang staan we op nr 1? 4-5 jaar?
 • Marc Van der Kaa

  2 maanden geleden
  Kompany om de beker omhoog te steken!
 • Stef Persico

  2 maanden geleden
  Maar wat een negatieve reacties hier... wat is toch jullie probleem? Die mens heeft het keigoed gedaan, wij al staan al jaren eerste. Denken jullie dan dat al die vorige nummers 1 dan altijd alleen tegen grote ploegen speelden? Hij zal voor de beste 26 gaan die in het systeem van de ploeg passen. En ja daar zal hier en daar een hele goeie bij zitten die eenmaal niet in dat systeem past. Hopelijk geraken / blijven onze toppers topfit en laten ze ons brullen van plezier!
 • Benny Buyst

  2 maanden geleden
  Dit zijn de 26: Doelmannen 4 :Coutois,Mignolet,Casteels,Kaminsky Verdegigers 6 :Alderweireld,De Nayer,Boyota,Vermaelen,Vertongen,Van Mechelen Middenvelders met wingbacks 9: Meunier,Castagne,Witsel,De Donder,De Bruyne,Thielemans,Carrasco,Thorgan Hazard,Chadli Aanvallers 7: Docu,Mertens,Lukaku,Batsuhaji,Benteke,Eden Hazard,Januzaj