Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Martínez maakt op 17 mei z’n 26-koppige EK-selectie bekend, kans dat Witsel erbij zal zijn is groter geworden

EK VoetbalNog minder dan twee weken. Op maandag 17 mei maakt bondscoach Roberto Martínez zijn definitieve, 26-koppige selectie bekend voor het EK voetbal. 

41 reacties

 • Jonathan Loterman

  7 dagen geleden
  Die reacties hier XD bij ek en WK waren ze de helden en nu komen alle trainers hier zeggen hoe onbekwaam hij is. Hoelang staan we op nr 1? 4-5 jaar?
 • Marc Van der Kaa

  1 week geleden
  Kompany om de beker omhoog te steken!
 • Stef Persico

  1 week geleden
  Maar wat een negatieve reacties hier... wat is toch jullie probleem? Die mens heeft het keigoed gedaan, wij al staan al jaren eerste. Denken jullie dan dat al die vorige nummers 1 dan altijd alleen tegen grote ploegen speelden? Hij zal voor de beste 26 gaan die in het systeem van de ploeg passen. En ja daar zal hier en daar een hele goeie bij zitten die eenmaal niet in dat systeem past. Hopelijk geraken / blijven onze toppers topfit en laten ze ons brullen van plezier!
 • Benny Buyst

  1 week geleden
  Dit zijn de 26: Doelmannen 4 :Coutois,Mignolet,Casteels,Kaminsky Verdegigers 6 :Alderweireld,De Nayer,Boyota,Vermaelen,Vertongen,Van Mechelen Middenvelders met wingbacks 9: Meunier,Castagne,Witsel,De Donder,De Bruyne,Thielemans,Carrasco,Thorgan Hazard,Chadli Aanvallers 7: Docu,Mertens,Lukaku,Batsuhaji,Benteke,Eden Hazard,Januzaj
 • Benny Buyst

  1 week geleden
  Een zegen voor het Belgisch voetbal de aanwezigheid van Witsel.
 1. Ook deze zomer geen EK in twaalf landen door Covid-19? “UEFA bestudeert EK 2021 in Rusland”
  EK 2021

  Ook deze zomer geen EK in twaalf landen door Covid-19? “UEFA bestudeert EK 2021 in Rusland”

  Het EK voetbal had normaal gezien vorige zomer moeten plaatsvinden in twaalf verschillende speelsteden, maar het coronavirus besliste er anders over. Ook nu blijft Covid-19 zowat heel Europa in een stevige greep houden, waardoor het weinig waarschijnlijk lijkt dat het EK in die vorm deze zomer wél kan doorgaan. Volgens de Franse krant Le Parisien bestudeert de UEFA de piste van een EK in één land: Rusland.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans