Marc Degryse over Spanje en Pedri.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse over Spanje en Pedri. © AP

Marc Degryse raakte onder de indruk van Spanje: “Pedri wordt beter dan Iniesta”

EK voetbalOok onze huisanalist Marc Degryse zag een sterk Spanje in de halve finale tegen Italië. “De Italianen wisten niet goed wat er gebeurde”, analyseert onze huisanalist. Maar de Squadra zit wel in de finale. “Spanje verdiende beter, maar kan zijn dominantie nog te weinig vertalen naar een resultaat en dat kan Italië wel.” Lees hieronder de volledige analyse.

9 reacties

 • Henri Papel

  2 maanden geleden
  Beste speler op EK.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  In nog geen honderd jaar. Wie zegt dat die beter wordt vergeet blijkbaar wat een fenomenale voetballer Iniesta was. Maakte Spanje op zijn eentje wereldkampioen. Maar dat Pedri echt goed is staat buiten kijf.
 • Gilbert Gendarme

  2 maanden geleden
  Spanje was fantastisch , en ze konden zonder statieke nr 9 ook gewonnen hebben geluk was niet aan hun zijde. Ok Morata heeft die mooie uitgespeelde goal gemaakt maar door zijn inbreng en zeker die van Gerard hebben ze het de Italianen gemakkelijker gemaakt
 • Norbert Deploige

  3 maanden geleden
  Moet Marc gelijk geven. Heb hem speciaal gevolgd en was volgens mij met kop en schouders de beste op het veld. Hoe die passes gaf tussen de linies van de Italianen was echt groots. Fysiek stak hij er ook boven uit. Wordt een heeeeeeeeeeele grote. Niet Iniesta maar Pedri.
 • françois troch

  3 maanden geleden
  Een ploeg die zonder spits begint verdiend het niet om te winnen, net als Frankrijk goede spelers slechte trainer