Pool via REUTERS
Volledig scherm
© Pool via REUTERS

LIVE. Roberto Martínez: “Iedereen is fit” - Jan Vertonghen traint mee één dag voor duel tegen Denemarken

Rode DuivelsDe Rode Duivels zijn geland in Kopenhagen. Morgen staat daar immers de tweede groepswedstrijd tegen Denemarken op het programma. Bondscoach Martínez en Romelu Lukaku spraken intussen de pers al toe. Op dit moment werken de Duivels een training af in het Parken Stadion. Volg hier alle ontwikkelingen bij onze nationale ploeg op de voet. 

3 reacties

 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Voetballen moeten die doen, houd dat nu eens nooit op die aanstellerij?
 • Dirk De Weert

  2 maanden geleden
  Allemaal leuk Lukaku maar steeds manieren zoeken voor aandacht. Kan je niet gewoon doen zoals iedereen of zie ik dit verkeerd?
 • Etienne Callebout

  2 maanden geleden
  Salonvoetballers zouden liever voetballen en maken dat de Belgen zonder moeite zich kwalificeren voor de volgende ronde ipv te knielen BLM of voor tegenstander in de handen te klappen .
 1. De Italiaanse ongeslagen reeks van 33(!) wedstrijden onder de loep: veel goals en amper tegendoelpunten, wisselende defensie en gesneuvelde records
  EK voetbal
  1

  De Italiaanse ongeslagen reeks van 33(!) wedstrij­den onder de loep: veel goals en amper tegendoel­pun­ten, wisselende defensie en gesneuvel­de records

  Italië verdedigt straks in de finale van het EK 2021 een ongeslagen reeks van maar liefst 33 wedstrijden. Slechts twee landenteams deden ooit beter: Brazilië tussen 1993 en 1996 en Spanje tussen 2007 en 2009, met elk 35 partijen zonder nederlaag. De Squadra Azzurra stelde met deze reeks ook haar eigen record van 30 stuks scherper en onderweg sneuvelden nog heel wat records. Een blik op de indrukwekkende reeks van Italië.