Aflevering 2 'Katje Voor De Sfeer'.
Volledig scherm
Aflevering 2 'Katje Voor De Sfeer'. © GoPlay

‘Katje Voor De Sfeer’ zet vliegtuig op stelten, tranen de vrije loop na overwinning tegen Rusland

EK VoetbalKat Kerkhofs geeft nog steeds een blik achter de schermen tijdens het EK. Ze was dan uiteraard ook aanwezig in het stadion toen de Duivels met 0-3 gingen winnen. De emoties liepen hoog op. Op die vlucht naar Rusland werd het feestje alvast goed ingezet in de tweede aflevering van ‘Katje Voor De Sfeer’.

11 reacties

 • redouan kas

  1 maand geleden
  Topper
 • Heidi Werbrouck

  1 maand geleden
  Ja Dries, ik zie die jongen graag. Maar blijkbaar ziet hij niet zo goed meer. Ofwel heeft hij dringend een bril nodig ofwel was hij plots kleurenblind.
 • Luciano Van As

  1 maand geleden
  Diresje mist natuurlijk zijn vrienden , De Bruyne, Witsel, Hazard waarmee hij van flank knan verwisselen, en zodoende het spel aantrekkelijker kan maken. Gisteren had hij vooral te kampen met matchritme met vele nieuwe spelers. Vergeet niet dat hij in Napels als spits wordt op het veld wordt gezet, in de Belgische ploeg heeft hij meer een " dienende" rol en dat is klaarblijkelijk niet echt iets voor hem. Maar ik verwacht toch nog veel van deze speler gezien zijn ervaring.
 • Kjell Van daele

  1 maand geleden
  Waar zijn die mondmaskers...
 • Eric Couwels

  1 maand geleden
  Driesje mag zijn niveau terug gaan opkrikken. Hij laat het afweten. We kunnen de beste Dries gebruiken om de gouden generatie alsnog Europees kampioen te maken.