Johan Boskamp voorspelde al lang dat Italië het EK zou winnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Boskamp voorspelde al lang dat Italië het EK zou winnen. © Photo News/REUTERS

Johan Boskamp voorspelde van in het begin dat Italië EK ging winnen: “Wie Donnarumma nu pas een topkeeper vindt, volgt het internationale voetbal niet”

EK voetbalEre wie ere toekomt. Johan Boskamp (72) heeft het altijd gezegd: Italië zou dit EK winnen. “Mijn bedoeling was om hen overal te volgen. Maar door die waardeloze corona…” Een halfuurtje jubelen dan maar. “Die Chiellini en Bonucci zijn zo verschrikkelijk mooi om bezig te zien.”

21 reacties

 • bert hintjens

  2 maanden geleden
  @Richard.Het is grappig,maar inderdaad kijk hoe Italië hun volkslied zong(schreeuwde)daar weet je als tegenstander wij zijn gesjost!Als je de Belgen bezig zag tijdens het volkslied..haha..
 • Willy Scholaart

  2 maanden geleden
  En ik voorspelde dat de onze het EK niet gingen winnen en was zelfs al verbaasd dat ze de 8 finale haalden.
 • jean-pierre dermaut

  2 maanden geleden
  Ik had allang voorspeld dat die zogezegde "gouden generatie" en lege doos is .Met een paar te hoog opgehemelde spelertjes maak je geen ploeg .
 • nicolas de schutter bvba

  2 maanden geleden
  Waarom steeds aan een Nederlander advies vragen ? Is dan geen enkele Belg die het “mooi” kan zeggen ?
 • Jos Van De Plas

  2 maanden geleden
  Iedereen die wat voetbal inzicht heeft kon dit waarnemen hoe Italië gezwind en met veel lef door dit tornooi zwierde. Alhoewel een gerenommeerde voetbal collega van Boskamp waarvan ik de naam niet zal noemen er niet van overtuigd was.
 1. Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsiche opmerkingen na penaltymisser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”
  EK voetbal
  1

  Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsi­che opmerkin­gen na penaltymis­ser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”

  Bukayo Saka heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst gereageerd na zijn penaltymisser in de EK-finale tegen Italië. Engeland verloor van La Squadra Azzurra na strafschoppen. Na 120 minuten stond het 1-1. Saka kon Engeland in de running voor de eindzege houden, maar hij miste de beslissende elfmeter. Na de match kreeg hij net als Sancho en Rashford - die ook hun strafschop niet konden omzetten - racistische opmerkingen naar het hoofd geslingerd.